Antena Meniu Search
x

Simona Halep, calificare cu emoţii la Australian Open. Românca s-a accidentat în primul tur: 'Sunt îngrijorată un pic'

Jucătoarea română de tenis Simona Halep, numărul unu mondial, s-a calificat cu ceva emoţii în runda a doua a turneului Australian Open.

Jucătoarea română de tenis Simona Halep, numărul unu mondial, s-a calificat cu ceva emoţii în runda a doua a turneului Australian Open, la Melbourne, după ce a trecut de australianca Destanee Aiava cu 7-6 (5), 6-1.

Simona Halep a salvat două mingi de set la 2-5, apoi în setul secund a suferit o accidentare la glezna stângă, care ar putea să-i afecteze evoluţiile viitoare la Melbourne.

Simona Halep, despre accidentarea suferită: Sunt îngrijoartă un pic

Simona Halep a declarat, după accidentarea suferită în meciul cu Destanee Aiava, că este îngrijoarată deoarece a mai avut probleme la gleznă.

"A fost destul de greu, ea a început bine meciul, dar am luptat să revin şi mi-am spus că nu trebuie să pierd niciun punct şi să cred că pot câştiga. Am făcut tot ce am putut, în setul secund am fost speriată un pic din cauza accidentării, dar apoi am reuşit să deschid terenul mai bine. Sunt îngrijorată un pic, am mai avut multe accidentări înainte, o să văd cum merge după recuperare, este foarte important un tratament, să fac ceva şi să văd cum evoluează", a declarat Halep, marţi, la interviul acordat lui Alex Corretja de la Europsort.

Sursa: Agerpres , News.ro

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Ce alegeți de 1 Mai, grătar la pădure sau grătar la terasă?

Observator » Sport » Simona Halep, calificare cu emoţii la Australian Open. Românca s-a accidentat în primul tur: 'Sunt îngrijorată un pic'