Antena Meniu Search
x

S-a decis: Clubul Rapid București intră în FALIMENT!

Clubul Rapid Bucureşti intră în faliment, ca urmare a deciziei judecătorilor de la Tribunalul Bucureşti. Însă, clubul din Giuleşti are termen 7 zile pentru a face recurs.

Clubul Rapid Bucureşti intră în faliment, ca urmare a deciziei judecătorilor de la Tribunalul Bucureşti. Însă, clubul din Giuleşti are termen 7 zile pentru a face recurs.

Procesul a fost deschis la tribunal de către fostul jucător al Rapidului, Ionuţ Cristian Stancu, care are calitatea de reclamant, iar SC Fotbal Club Rapid SA, prin administrator judiciar Andronache Cristina, are calitatea de debitor.

“În temeiul art. 105 raportat la art.107 alin. 1 lit. C din Legea nr.85/2006 privind procedura insolvenței, dispune intrarea în faliment prin procedura generală a debitorului. În temeiul art.107 alin. 2 din Legea nr. 85/2006 privind procedura insolvenței ridică dreptul de administrare al debitorului și dispune dizolvarea societății debitoare. Dispune sigilarea bunurilor din averea debitoarei și trimiterea de notificări tribunalelor din alte județe în care debitorul are bunuri în vederea sigilării, în sarcina lichidatorului judiciar. Stabilește termen de maxim 10 zile de la data notificării deschiderii procedurii falimentului de predare a gestiunii averii de la debitor către lichidator, împreună cu lista actelor și operațiunilor efectuate până la deschiderea procedurii”, se arată în decizia tribunalului.

În acest caz, lichidator judiciar a fost numit C.I.I. Brihac Aurel.

Clubul a intrat în insolvență în anul 2012, având datorii de aproximativ 18 milioane lei, iar de atunci au fost deschise procese în instanță de către mai mulți jucători care nu și-au primit salariile.

sursa: AGERPRES

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Sport » S-a decis: Clubul Rapid București intră în FALIMENT!