Antena Meniu Search
x

Video Scandal la CFR Cluj, după eliminarea din Europa League. Şumudică s-a trezit dat afară de dimineaţă: "Zici că am venit pe plantaţie"

Bătaie generală în vestiar, după ce au luat bătaie pe teren. Jucători de la CFR Cluj, campioana României, angajaţi şi bodyguarzi ai patronului au făcut un scandal imens în vestiar, după ce au pierdut calificarea în grupele Europa League. După scenele şocante, antrenorul Marius Şumudică şi întreaga echipă tehnică au fost daţi afară.

de Redactia Observator

la 27.08.2021, 20:13

Vezi și
  • Marius Şumudică a fost demis de la CFR Cluj, alături de întreg staff-ul tehnic.

Sunt scene incredibile surprinse de un sârb după meciul formaţiei CFR Cluj cu Steaua Roşie Belgrad. Protagonişti sunt jucătorii de la CFR Cluj, membrii staff-ului şi bodyguarzii patronului clubului ardelean. În imagini se vede cum se împart pumni şi picioare, în timp ce cineva încearcă să calmeze lucrurile. 

Spiritele s-au încins imediat după fluierul final. Juristul echipei şi un fost angajat ar fi început să se contreze în timp ce plecau de pe teren. Ajunşi în birouri, au început să se înjure. Jucătorii au intervenit în dispută, iar de aici până la o bătaie generală a mai fost doar un pas. Numai bodyguarzii au reuşit să-i calmeze.

Marius Şumudică a fost demis de la CFR Cluj, alături de întreg staff-ul tehnic

Înfrângerea şi scandalul au avut urmări. Venit la antrenament de dimineaţă, Marius Şumudică a aflat că a fost pus pe liber.

Pe acelaşi subiect

Marius Şumudică, antrenor: Domne, eu nu ştiu pe cine trebuie să sun! Eu sunt antrenor! Sunt antrenorul echipei la momentul ăsta! La ora 10 trebuia să fiu în bază, vă rog să îmi permiteţi să intru în baza de antrenament!

Antrenorul spune că nu l-a anunţat nimeni de decizia rezilierii contractului. 

Marius Şumudică, antrenor: Deocamdată, oficial, sunt antrenorul acestei echipe! Dacă aveţi ordin să nu-mi daţi drumul, eu mă conformez! Ai mai pomenit aşa ceva? Zici că facem muncă la negru! Zici că am venit pe plantaţie!

Nu este singurul demis. Întreg staff-ul tehnic, dar şi preşedintele clubului au fost concediaţi. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vi s-a întâmplat să fiţi hărţuiţi într-un teambuilding?

Observator » Sport » Scandal la CFR Cluj, după eliminarea din Europa League. Şumudică s-a trezit dat afară de dimineaţă: "Zici că am venit pe plantaţie"