Antena Meniu Search
x

Scandal uriaş la CFR, după eliminarea din Europa League. Şumudică nu a fost lăsat să intre la antrenament: "N-am păţit în viaţa mea aşa ceva"

Tehnicianul Marius Şumudică nu a fost lăsat să intre în baza de pregătire a echipei CFR Cluj, vineri dimineaţă. Presa sportivă scrie că Şumudică a fost sau ar urma să fie demis, notează news.ro.

de Redactia Observator

la 27.08.2021, 12:37

Scandal uriaş la CFR, după eliminarea din Europa League. Şumudică nu a fost lăsat să intre la antrenament: "N-am păţit în viaţa mea aşa ceva"
- Antena Sport

“N-am păţit în viaţa mea. Să venim la program şi să nu mi se permisă să intru. Să nu mi se permită să intru în bază. Eu sunt antrenorul echipei, nu m-a anunţat nimeni oficial. Am venit la antrenament, este programul echipei. Eu am venit cu o oră jumătate înainte şi nu sunt lăsat să intru în bază. Nu am vorbit cu patronul echipei”, a declarat Marius Şumudică, potrivit sport.ro.

El le-a cerut celor de la pază să îl lase să intre: “Eu sunt antrenorul echipei. La ora 10 trebuia să fiu la antrenament. Vă rog frumos să-mi daţi voie. Dacă aveţi vreun ordin, eu mă conformez. Filmez că nu m-aţi lăsat să intru”. Potrivit looksport.ro, finanţatorul Neluţu Varga a anunţat că Şumudică şi preşedintele Marian Copilu vor fi demişi. Şumudică urmează să aibă o întâlnire cu Varga.

Sport.ro scrie că Şumudică a fost anunţat de şeful pazei de la baza de pregătire că el şi staful său au fost demişi, iar jucătorii au fost trimişi acasă, urmând să se întoarcă la ora 17:00, pentru întâlnirea cu noul antrenor, care potrivit presei ar fi Dan Petrescu.

Joi seară, formaţia CFR Cluj a pierdut returul play-off-ului Ligii Europa, scor 1-2, pe teren propriu, cu Steaua Roşie Belgrad. În prima manşă, scorul a fost 4-0, astfel că sârbii s-au impus cu 6-1 la general şi vor juca în grupele Ligii Europa, în timp ce echipa CFR Cluj va evolua în grupele Conference League.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Propunere: plimbările cu bicicleta în pădure, doar cu acordul proprietarului pădurii. Sunteţi de acord?

Observator » Sport » Scandal uriaş la CFR, după eliminarea din Europa League. Şumudică nu a fost lăsat să intre la antrenament: "N-am păţit în viaţa mea aşa ceva"