Antena Meniu Search
x

Video Scene şocante în Argentina. Un antrenor a fost împuşcat, pe teren, chiar în timpul meciului. Momentul a fost transmis în direct - VIDEO

Scene absolut şocante s-au petrecut duminică seară în Argentina. Un antrenor a fost împuşcat pe teren, în timpul meciului.

de Redactia Observator

la 01.11.2021, 13:01

Vezi și

Momentul s-a petrecut la un meci din liga a treia argentiniană, la partida dintre Huracan Las Heras şi Ferro Carril Oeste. Meciul s-a întrerupt în minutul 84, la scorul de 3-1 pentru gazde, după ce s-au auzit mai multe focuri de armă. Un glonţ l-a atins şi pe antrenorul echipei oaspete.

Mauricio Romero a fost împuşcat în timp ce se afla pe marginea terenului şi oferea indicaţii jucătorilor săi. Imediat ce s-au auzit împuşcăturile, jucătorii au fugit de pe teren. Potrivit presei argentiniene, antrenorul a fost transportat la spital, dar a fost externat după câteva ore de investigaţii medicale.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Sport » Scene şocante în Argentina. Un antrenor a fost împuşcat, pe teren, chiar în timpul meciului. Momentul a fost transmis în direct - VIDEO