Antena Meniu Search
x

Schimbare de antrenor la CFR Cluj! Iese Paulo Sergio, intra Eugen Trica

Infrangerea de pe teren propriu cu Pandurii, scor 2-3, i-a fost fatala lui Paulo Sergio, antrenorul CFR-ului! Arpad Paszkany l-a anuntat pe tehnician ca nu va mai continua la echipa, in locul sau fiind adus Eugen Trica, fost jucator in Gruia.

Campioana CFR Cluj a ajuns la opt infrangeri in Liga I si se afla la noua puncte distanta de ultimul loc care duce in Europa League, ocupat in prezent de Petrolul Ploiesti. Rezultatele dezamagitoare din ultima perioada si, in special, prestatia sub asteptari din acest mini-retur i-au facut pe sefii CFR-ului sa faca modificari la nivelul bancii tehnice.

Astfel, imediat dupa infrangerea cu Pandurii, scor 2-3, Arpad Paszkany si Iuliu Muresan l-au anuntat pe Paulo Sergio ca nu va mai continua in functia de "principal", locul sau urmand sa fie luat de Eugen Trica, fost jucator la CFR. Mutarea este una surprinzatoare daca tinem cont de faptul ca ardelenii preferau nume cu experienta la conducerea echipei, Trica abia debutand in meseria de antrenor.

Conform gsp.ro, Trica a plecat sambata dimineata la Cluj pentru a semna contractul, primul sau meci pe banca CFR-ului urmand a fi turul semifinalei Cupei Romaniei cu Astra Giurgiu.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Sport » Schimbare de antrenor la CFR Cluj! Iese Paulo Sergio, intra Eugen Trica