Antena Meniu Search
x

Serena Williams, după victoria cu Simona Halep de la Australian Open 2021: "A trebuit să mă lupt cu locul 2 mondial"

Serena Williams (Statele Unite ale Americii), a 10-a favorită a competiţiei, s-a calificat, marţi, în semifinalele de la Australian Open 2021, după ce s-a impus, cu un dublu 6-3, în disputa cu Simona Halep, a doua favorită a competiţiei.

de Redactia Observator

la 16.02.2021, 13:10

Serena Williams joacă împotriva japonezei Naomi Osaka, în semifinalele Australian Open 2021
Serena Williams a învins-o pe Simona Halep şi s-a calificat în semifinalele Australian Open 2021 - Hepta
  • Serena Williams s-a calificat în semifinalele Australian Open 2021.
  • Serena Williams joacă împotriva japonezei Naomi Osaka în semifinalele Australian Open 2021.

Meciul dintre Simona Halep şi Serena Williams a fost aproape în totalitate la discreţia americancei, Serena făcând unul dintre cele mai bune jocuri din ultimii ani.

Conform news.ro, acest lucru a fost evidenţiat şi de jucătoarea din Statele Unite ale Americii la declaraţiile date după partida de la Melbourne.

Serena a precizat că "acesta este cel mai bun meci al meu din acest turneu şi, evident, a trebuit să mă lupt cu numărul doi din lume. Ştiam că trebuie să joc mai bine şi asta am făcut, aşa că sunt încântată. Am urmărit-o şi sunt sigură că şi ea a făcut la fel. Simt că aceasta este o oportunitate atât de bună pentru mine, trebuie doar să dau totul. Am avut o pauză competiţională incredibil de lungă şi de grea. Şi astfel, sincer, sunt fericită de fiecare victorie pe care o obţin".

Serena Williams, semifinală de foc cu Naomi Osaka

Serena Williams nu are prea mult timp la dispoziţie pentru a se bucura de succesul obţinut în meciul cu Simona Halep, în sferturile de finală de la Australian Open 2021.

Pentru favorita 10 a competiţiei urmează o semifinală de foc cu Naomi Osaka (Japonia), a treia jucătoare a lumii şi favorită 3 la Australian Open 2021.

Naomi Osaka a obţinut şi ea o victorie facilă în sferturile de finală, 6-2, 6-2 cu Su Wei Hsieh, din Taipei, locul 71 mondial.

Serena Williams şi Naomi Osaka s-au întâlnit de trei ori până acum. Oarecum surprinzător, japoneza conduce, cu 2-1, la victorii obţinute în meciuri directe.

De altfel, Naomi Osaka a câştigat primele două meciuri jucate împotriva Serenei Williams. A fost 6-3, 6-2, la Miami, în 2018, şi 6-2, 6-4, în finala de la US Open, din 2018.

Serena Williams a câştigat, cu 6-3 6-4, meciul cu Naomi Osaka de la Toronto, din 2019.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Sport » Serena Williams, după victoria cu Simona Halep de la Australian Open 2021: "A trebuit să mă lupt cu locul 2 mondial"