Antena Meniu Search
x

Simona Halep debutează astăzi la turneul de la Dubai. Cine este adversara din primul tur

Turneul de tenis de la Dubai de categorie WTA 500 începe luni, avându-le pe tabloul principal pe Simona Halep și Irina Begu. Gabriela Ruse are de asemenea șansa de a se califica în competiție. Prima care întră în concurs este Simona Halep.

De Redactia Observator la 14.02.2022, 08:45
- Profimedia Images

Halep, care a coborât un loc, până pe 23, în clasamentul mondial, o va întâlni luni, de la ora 17.00, pe americana Alison Riske (53 WTA), care a beneficiat de un wild card din partea organizatorilor. Fostul lider mondial conduce cu 3-0 în istoria întâlnirilor directe, ultima dată cele două întâlnindu-se la Roland Garros, în 2018.

Irina Begu, care a urcat un loc în clasamentul mondial, până pe 55, va evolua și ea la Dubai, după ce a beneficiat de un „Special Exempt”, ea jucând semifinala la Sankt Petersburg. Adversara ei va fi cunoscută abia azi, după ce se încheie meciurle de pe tabloul de calificări, unde joacă și Gabriela Ruse. Aceasta o întâlnește în turul trei pe australianca Ajla Tomljanovic (39 WTA), cele două aflându-se la prima confruntare din circuit.

Puteţi urmări ştirile Observator şi pe Google News!

Observator » Sport » Simona Halep debutează astăzi la turneul de la Dubai. Cine este adversara din primul tur

Breaking News

Putin a provocat atât de multă durere încât americanii au capitulat. Momentul schimbului între Viktor...

Putin a provocat atât de multă durere încât americanii au capitulat. Momentul schimbului între Viktor Bout şi Brittney Griner pe un aeroport în EAU