Antena Meniu Search
x

Simona Halep a fost eliminată în primul tur la US Open, după meciul pierdut cu Kaia Kanepi

Simona Halep a fost eliminată în primul tur la US Open. Românca a pierdut în 2 seturi, cu scorul de 2-6, 4-6, în fața jucătoarei Kaia Kanepi din Estonia.

Simona Halep și Kaia Kanepi se apropie de fileu, la finalul partidei de la US Open
Simona Halep a fost eliminată de la US Open din primul tur, de Kaia Kanepi - Youtube/US Open Tennis Championships

Simona Halep a fost eliminată în primul tur la US Open. Românca a pierdut în 2 seturi, cu scorul de 2-6, 4-6, în fața jucătoarei Kaia Kanepi din Estonia.

Simona Halep, prin această înfrângere, devine prima jucătoare numărul 1 mondial care este eliminată în primul tur la US Open, în toată istoria turneului.

Românca a fost eliminată și anul trecut în aceeași fază, dar nu deținea poziția de lider.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Simona Halep: ”Nu mi-am găsit echilibrul”

După meci, Simona Halep a explicat ce s-a întâmplat în acest meci, pierdut în două seturi în fața estoniencei Kaia Kanepi.

“Astăzi am pierdut. Nu am jucat extraordinar, însă ea a jucat foarte bine. Ştiam că că poate juca bine aici. A jucat în sferturile de finală anul trecut. Eu nu mi-am găsit echilibrul astăzi. Nu am putut să joc mai bine. Mă aşteptam ca ea să joace astfel, fără teamă şi lovind mingile cu putere. Nu pot spune multe despre acest meci, doar că nu am simţit mingea. În plus, Kaia a jucat foarte puternic şi m-a forţat, aşa că a fost dificil. Este o jucătoare foarte puternică, are şanse mari să obţină un rezultat important. Am jucat pentru a doua oară împotriva ei şi am simţit de fiecare dacă că are un joc puternic”, a spus Halep.

După meci, românca a postat și un mesaj pe Instagram. ”Uneori câștigi, uneori înveți”, a scris liderul mondial WTA.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Sport » Simona Halep a fost eliminată în primul tur la US Open, după meciul pierdut cu Kaia Kanepi