Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Gestul cu care Simona Halep a impresionat publicul, după prima victorie din 2018, la Shenzen

Simona Halep a debutat cu dreptul la Shenzen, unde a câştigat, în primele ore ale anului, primul său meci din 2018, cu americanca Nicole Gibbs.

de Redactia Observator

la 01.01.2018 , 08:59

Simona Halep a mulţumit publicului, după victoria din turneul de tenis de la Shenzen, contra americancei Nicole Gibbs - Reuters

Simona Halep a debutat cu dreptul la Shenzen, unde a câştigat, în primele ore ale anului, primul său meci din 2018, cu americanca Nicole Gibbs. La finalul partidei de tenis, românca a făcut un gest neaşteptat, care a impresionat publicul.

Simona Halep a mulţumit publicului de la Shenzen la finalul meciului cu Nicole Gibbs. În mod surprinzător însă, românca nu a plecat la vestiare.

Simona a rămas pe teren, pentru a schimba câteva mingi cu o fetiţă jucătoare de tenis, gest care i-a impresionat pe spectatorii care au ovaţionat-o.

Articolul continuă după reclamă

Simona Halep a câştigat prima partidă din 2018 în 2 seturi, 6-4, 6-1, cu americanca Nicole Gibbs, numărul 110 WTA.

"Vă mulţumesc foarte mult pentru că aţi venit, apreciez că veniţi mereu să mă susţineţi. Este întotdeauna frumos să evoluezi în faţa unui public numeros. Pentru mine este întodeauna frumos să joc aici, la Shenzhen, am câştigat un titlu, acum 2-3 ani. Mă bucur că am câştigat astăzi, e prima mea victorie în calitate de numărul 1 mondial, în noul an. Sunt fericită şi mă bucur de timpul petrecut aici. Am avut momente frumoase de fiecare dată când am venit aici, chiar dacă anul trecut nu am jucat prea bine. Vă mulţumesc şi vă aştept la meciul meu din următorul tur şi sper să câştig câteva partide aici şi să merg până la final", a spus Halep la finalul partidei.

Românca e pe prima poziţie în lume, conform topului dat publicităţii de WTA în primele ore ale lui 2018.

Sursa: News.ro

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Vi se pare prea scumpă mobila românească?
Observator » Sport » Gestul cu care Simona Halep a impresionat publicul, după prima victorie din 2018, la Shenzen