Antena Meniu Search
x

Simona Halep se dezice de Ilie Năstase! Declaraţia a fost publicată pe contul oficial al WTA de pe o reţea de socializare

Simona Halep a obţinut în weekend două victorii în meciul de Fed Cup România - Marea Britanie, în timpul căreia Ilie Năstase a fost scos din arena din Mamaie. Căpitanul nejucător al reprezentativei de Fed Cup a adus injurii adversarelor şi scandalul a luat proporţii. Simona se dezice acum de fostul lider ATP.

Simona Halep a obţinut în weekend două victorii în meciul de Fed Cup România - Marea Britanie, în timpul căreia Ilie Năstase a fost scos din arena din Mamaia. Căpitanul nejucător al reprezentativei de Fed Cup a adus injurii adversarelor şi scandalul a luat proporţii. Simona se dezice acum de fostul lider ATP.

Liderul echipiei României, Halep a oferit o declaraţie pentru contul oficial WTA de pe o reţea de socializare: "Ce a făcut este greșit, în opinia mea. Nu mi-a plăcut felul în care a vorbit și nu pot accepta acest lucru. Nu îl pot apăra, cum i-a tratat pe oameni nu a fost frumos", a declarat Simona Halep.

Ea a spus, de asemenea, că nu a discutat cu Ilie Năstase despre incidente: "Nu sunt acolo să îi spun cum să se poarte".

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Mici cu E.coli şi zgârciuri în loc de carne, printre produsele comercializate în magazine. Aţi avut parte de experienţe neplăcute?

Observator » Sport » Simona Halep se dezice de Ilie Năstase! Declaraţia a fost publicată pe contul oficial al WTA de pe o reţea de socializare