Antena Meniu Search
x

Video Simona Halep se pregăteşte pentru cel mai mare eveniment al vieţii sale. Sportiva, ultimele detalii înainte de a spune "Da"

Câteva ore până la evenimentul anului la malul mării. Simona Halep şi Toni Iuruc se casatoresc la Constanţa. Celebra sportivă, iubitul ei şi socrii mici au fost astăzi la local să stabilească ultimele detalii.

Andreea Filip
de Andreea Filip

la 14.09.2021, 20:59

Vezi și

Simona Halep a venit în jurul orei 15 la localul din nordul stațiunii Mamaia, unde mâine va avea loc cununia civilă. Alături de ea au fost logodnicul, Toni Iuruc, și părinții sportivei pentru a pune la punct ultimele detalii.

Simona Halep, ultimele detalii înainte de a spune "DA"

Vizibil emoționată, Simona nu a vrut să stea de vorbă cu presa, dar a salutat jurnaliștii. Evenimentul de mâine, spun surse Observator, va avea loc pe plaja, in jurul orei 16. Sunt peste doua sute de invitați, printre ei Ion Tiriac și Ilie Năstase cel care a și făcut public primul ziua în care Simona va spune DA in fata ofiterului starii civile.

Astăzi, toată ziua, la localul de aici, din nordul stațiunii Mamaia s-au făcut pregătiri la foc automat, au fost carate scaune și mese, s-a aranjat decorul și au fost luate ultimele decizii legate de desfășurarea celui mai important  eveniment al anului. Unul dintre patronii localului e şi unul dintre naşii cuplului. Dress code-ul petrecerii este black tie. Deci domnii vor purta sacou şi papion, iar doamnele, rochii de gală. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Sport » Simona Halep se pregăteşte pentru cel mai mare eveniment al vieţii sale. Sportiva, ultimele detalii înainte de a spune "Da"