Meniu
Search
x

Video Spectacol şi controverse la Super Bowl. Los Angeles Rams a câştigat finala

A fost spectacol şi pe teren şi în tribune la ediţia de anul acesta a Super Bowl. Eminem, Snoop Dog şi Dr. Dre au urcat pe scenă în pauza finalei campionatului de fotbal american, iar atmosfera a fost incendiară. Evident au fost şi momente controversate. Iar vedetele din tribune printre care prinţul Harry sau cuplul JLO-Ben Affleck au atras atenţia presei mai ceva ca jocul de pe teren. 

De Redactia Observator la 14.02.2022, 17:52
Vezi și

Finala Super Bowl a fost un spectacol total anul acesta. Eminem, Snoop Dogg, Mary J. Blige, Dr. Dre, Kendrick Lamar şi invitatul surpriză, 50 Cent, au împărţit, pentru prima dată, scena într-un spectacol de 12 minute.

La final, Eminem a fost protagonistul unui moment controversat, pentru că a îngenuncheat, în semn de omagiu pentru jucătorii de culoare.

Vedetele care au asistat la meci au atras imediat atenţia presei internaţionale. Din tribune, Prinţul Harry, Megan Thee Stallion, Katy Perry şi Orlando Bloom, Doja Cat, Ellen Degeneres, Ryan Reynolds şi mulţi alţii s-au fotografiat şi au postat imediat pe reţelele sociale. J Lo, alături de Ben Affleck, au fost chiar surprinşi în timp ce se bucurau de muzică.  

Cât a costat un clip publicitar la Super Bowl

Pe acelaşi subiect

Şi aproape tradiţionalul spectacol al reclamelor din timpul meciului a atras atenţia. În timpul meciului, au fost difuzate între 80 şi 90 de spoturi în care apar celebrităţi. 

Iar costurile au fost impresionante: pentru 30 se secunde de reclamă s-a ajuns la peste 7 milioane de dolari.

După jocul care a ţinut mii de fani cu sufletul la gură, echipa Rams a pus mâna pe Trofeul Lombardi la cea de-a 56-a ediţie Super Bowl. 

Los Angeles Rams a câştigat ediţia cu numărul 56 a Super Bowl

Echipa Los Angeles Rams a câştigat, duminică, ediţia cu numărul 56 a Super Bowl, după ce a învins, cu scorul de 23-20, formaţia Cincinnati Bengals.

Partida a avut loc în faţa a 70.000 de spectatori (7.000 de dolari cel mai ieftin bilet, un record), pe Stadionul SoFi din Los Angles, o arenă nouă, inaugurată în 2020, fiind pentru a doua oară când o echipă joacă Super Bowl pe teren propriu. Şi tot pentru a doua oară când trofeul este câştigat de echipa gazdă, după Tampa Bay Buccaneers, în 2021.

Rams este o franciză care a jucat în trei oraşe americane până acum, la Cleveland, la Los Angeles (de două ori) şi la Saint Luis. Anterior, echipa a câştigat campionatul nord american în toate cele trei oraşe, în 1945, la Cleveland, în 1951, la Los Angeles, şi în 2000, la Saint Luis. Însă este a doua oară când se impune în Super Bowl, care a fost creat în 1967.

La Los Angeles, Rams a pierdut cele două finale jucate până duminică, în 1980 şi 2019.

Cincinnati Bengals nu a câştigat nicodată Super Bowl, în trei finale jucate, în 1982, 1989 şi 2022.

Puteţi urmări ştirile Observator şi pe Google News!

Observator » Sport » Spectacol şi controverse la Super Bowl. Los Angeles Rams a câştigat finala