Antena Meniu Search
x

Superliga de fotbal. UTA Arad învinge Petrolul Ploiești, cu 1-0, și se apropie de zona de play-off

UTA Arad a învins Petrolul Ploiești, sâmbătă, într-o partidă din etapa a 27-a a Superligii de fotbal. Cu această victorie, arădenii urcă o poziție în clasament și îi depășesc chiar pe ploieșteni.

de Redactia Observator

la 24.02.2024, 17:17

UTA Arad învinge Petrolul Ploiești, cu 1-0 - Facebook

Partida UTA Arad - Petrolul Ploiești s-a încheiat cu scorul 1-0. Unicul gol al partidei a fost înscris de brazilianul Marcelo Freitas în prelungirile primei reprize.

Superliga de fotbal. UTA învinge Petrolul 

Arădenii obțin trei puncte și cu un total de 37 de puncte urcă pe locul 7 în clasament. Ei sunt la egalitate de puncte cu Hermannstadt, echipa de pe locul 6, ultimul care asigură calificarea în play-off. Petrolul cade o poziție până pe locul 8. Ploieștenii au 35 de puncte.

Sâmbătă se vor mai desfășura două partide din etapa a 27-a. De la ora 17.00 va fi meciul Farul Constanța-Oţelul Galaţi, iar de la ora 20.00 va începe întâlnirea dintre Poli Iași și Rapid București.

Vineri s-au disputat primele două partide ale etapei a 27-a. FC Hermannstadt a învins formația FCU Craiova, scor 1-0, iar CFR Cluj a trecut de Dinamo București cu 4-0.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Mici cu E.coli şi zgârciuri în loc de carne, printre produsele comercializate în magazine. Aţi avut parte de experienţe neplăcute?

Observator » Sport » Superliga de fotbal. UTA Arad învinge Petrolul Ploiești, cu 1-0, și se apropie de zona de play-off