Antena Meniu Search
x

Celebra Svetlana Khorkina face o declarație uluitoare: ”Coronavirusul este o pedeapsă divină!”

Svetlana Khorkina, o fostă mare gimnastă din Rusia, declară că pandemia de coronavirus este mai degrabă o pedeapsă divină pentru țările din Vest.

de Daniel Samoilă

la 25.03.2020, 10:15

Svetlana Khorkina
O sportivă din Rusia face o declarație uluitoare: ”Coronavirusul este o pedeapsă divină!” - Sputnik / Vladimir Astapkovich via hepta
  • Svetlana Khorkina spune că pandemia de coronavirus este ca o pedeapsă pentru țările din Vest
  • Khorkina este o fostă mare gimnastă a Rusiei
  • Rusia, suspendată de la Jocurile Olimpice

Svetlana Khorkina, fosta mare gimnastă din Rusia, declară că pandemia de coronavirus este mai degrabă o pedeapsă divină pentru țările din Vest. 

Khorkina, dublă campioană olimpică și deținătoare a titlurilor mondiale și europene, spune că amânarea Jocurilor Olimpice este ca o pedeapsă dată de Dumnezeu, asta ca un răspuns la suspendarea Rusiei din competițiile internaționale. 

Svetlana Khorkina: ”Coronavirusul este o pedeapsă divină!”

Khorkina s-a referit la suspendările Rusiei de la Jocurile Olimpice de la Pyeongchang (2018), Tokyo (2021) și Campionatul Mondial din Qatar (2022) din cauza dopajului practicat la scară largă în această țară.

Pe acelaşi subiect

"În opinia mea, coronavirusul este un fel de pedeapsă divină. Nu întâmplător, imnul nostru spune că Dumnezeu ne protejează pământul. Amânarea Jocurilor Olimpice este o oportunitate pentru Rusia, de care trebuie să profite pentru a-şi apăra sportivii la Curtea de Arbitraj Sportiv, pentru a se întoarce să concureze de la egal la egal în sportul mondial", a declarat Khorkina pentru Sport-Express, citat de Marca.

Rusia nu are voie să participe la Jocurile Olimpice

Comitetul Internațional Olimpic i-a interzis Rusiei încă din 2017 să mai participe la Jocurile Olimpice de iarnă de la Pyeongchang (2018). Acolo, sportivii ce s-au calificat au evoluat sub drapel neutru. 

Vestea dură a venit însă în decembrie 2019, atunci când Agenția Mondială Antidoping (WADA) a luat hotărârea de a suspenda Rusia de la Jocurile Olimpice de vară din Tokyo (mutate recent în 2021), dar și la Campionatul Mondial de fotbal din Qatar (2022).

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Sport » Celebra Svetlana Khorkina face o declarație uluitoare: ”Coronavirusul este o pedeapsă divină!”