Antena Meniu Search
x

Tricolorii merg la EURO 2024. Mesaje emoţionante după ce au terminat grupa pe primul loc. Stanciu: "E cea mai mare realizare din carierele noastre"

România merge la EURO 2024. Reprezentativa României a încheiat neînvinsă şi pe primul loc grupa I de calificare la Campionatul European din 2024. Tricolorii au învins Elveţia pe Arena Naţională, scor 1-0, şi sunt calificaţi la turneul final de anul viitor, primul pentru România după opt ani. Jucătorii naţionalei au avut câteva mesaje superbe de transmis după victoria de seara trecută. 

de Redactia Observator

la 22.11.2023, 08:27

Stanciu: "E cea mai mare realizare din carierele noastre"
Stanciu: "E cea mai mare realizare din carierele noastre" - Antena1

Nicolae Stanciu, căpitanul echipei naţionale, a spus că nu există pentru "tricolori" un scenariu mai bun pentru a încheia campania de calificare la Campionatul European din 2024.

"Pentru mine şi pentru colegii mei este cea mai mare realizare din carierele noastre. Nu cred că putea fi un scenariu mai frumos decât să jucăm acest meci calificaţi, cu 50.000 de oameni în tribune, sunt senzaţii unice pe care nu pot să le descriu în cuvinte. Sunt sigur că odată cu această calificare suporterii nu vor mai trebui să aştepte prea mult pentru altă calificare", a declarat Stanciu pentru Antena 1.

Căpitanul naţionalei speră ca echipa să-şi îmbunătăţească jocul până la startul EURO 2024

El speră ca jocul echipei naţionale a României să se îmbunătăţească până la startul Campionatului European din Germania.

Pe acelaşi subiect

"Să joci cu banderola pe mână în faţa propriilor suporteri este maximum din ce am trăit până acum, nu voi trăi foarte mult timp o asemenea bucurie, dar toţi suntem conştienţi şi vrem să facem un EURO de neuitat şi îi aşteptăm pe toţi românii să vină în Germania. Sunt convins că românii noştri vor lua cu asalt Germania şi că vom avea parte de mulţi suporteri în tribune. Presiunea este mare, dar am arătat pe parcursul acestei campanii că suntem în grup matur, că suntem cu picioarele pe pământ şi nu ne hazardăm. Mai sunt şase luni până atunci, avem timp să gândim şi mai bine jocul, vor fi mai multe meciuri amicale şi sunt sigur că naţionala va arăta mult mai bine", a mai adăugat Stanciu.

Alibec, după ce a adus golul victoriei: "Este cel mai frumos moment din viaţa mea"

După meciul câştigat cu 1-0, atacantul Denis Alibec a spus că a trăit cel mai frumos moment din viaţa sa când a reuşit să marcheze golul victoriei pe Arena Naţională, cu peste 50.000 de suporteri în tribune.

"Cred că este cel mai frumos moment din viaţa mea, să reuşesc să marchez în faţa 50.000 de români, să ne bucurăm alături de ei. Şi le mulţumim că au fost alături de noi. E visul oricărui tânăr fotbalist să ajungă la un turneu final cu naţionala sa, sunt foarte fericit şi sunt mândru de această echipă", a spus Alibec la Antena 1.

El a precizat că se aşteaptă la meciuri dificile la Campionatul European din Germania, precum a fost şi jocul cu Elveţia, de marţi seara.

"Le mulţumim enorm suporterilor, au fost superbi pe toată durata campaniei, îi aşteptăm într-un număr cât mai mare la EURO şi le promitem că vom face o figură frumoasă. Au fost şi momente grele, în special cu Elveţia, are nişte jucători fantastici, pasează excelent, şi aşa vor fi cu siguranţă toate meciurile la EURO. De la început, de la prima convocare, am crezut că ne putem califica. Am zis că este şansa unei generaţii şi că trebuie să facem lucrul ăsta împreună. Suntem o familie, ne bucurăm unul pentru celălalt, luptăm pentru România şi suntem alături unul de celălalt până la capăt. Încerc să fiu prezent în Germania, să joc cât mai bine la echipa de club şi să vin aici pregătit sută la sută să dau totul. Nu mă interesează cu cine picăm, important e să fim noi bine. Sperăm să le dăm românilor motive de bucurie în Germania", a mai spus Alibec.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Cum vă petreceţi Floriile?

Observator » Sport » Tricolorii merg la EURO 2024. Mesaje emoţionante după ce au terminat grupa pe primul loc. Stanciu: "E cea mai mare realizare din carierele noastre"