Antena Meniu Search
x

Video Turneu de handbal pe nisip, organizat în Centrul vechi din Baia Mare: "Am adus 7 camioane de nisip de această dată"

Dacă e vară atunci vorbim şi despre sporturile pe nisip. Centrul vechi din Baia Mare a devenit pentru trei zile plajă. Şi nu orice fel de plajă ci una destinată turneului de handbal pe nisip. Vorbim despre o competiţie cu tradiţie, care anul trecut din cauza pandemiei nu a putut fi susţinută. La ediţia din această vară s-au înscris zece echipe.

de Redactia Observator

la 25.06.2021, 16:38

Vezi și

Soare, nisip, muzică, sport şi multă voie bună. Lipsa valurilor şi a brizei a fost singurul lucru care le-a amintit oamenilor că nu sunt pe litoral cu în centrul vechi al municipiului Baia Mare. 6 echipe de băieți și 4 echipe de fete s-au înscris la competiţia mult aşteptată de handball pe plajă.

Tudor Marta, organizator: Venim după o perioadă în care totul a fost blocat, evenimentele sunt aşa la un start timid. Am adus 7 camioane de nisip de această dată pentru că la ediţia aceasta avem doar un teren.

Dorința de mişcare i-a făcut pe jucători să revină pe plaja artificială și la ediția din acest an, a 5-a la număr.

Jucător: E o ocazie foarte bună să ne reîntâlnim cu foştii colegi de handbal. Suntem o parte din foştii jucători de la echipele din Baia Mare. E o ocazie minunată să ne întâlnim, să mai facem mişcare, să mai socializăm un picuţ, plus că ne bucurăm de plaja de la munte.

Pe acelaşi subiect

Jucătoare: Handbalul pe plajă e sportul meu preferat. Puţin mai greu decât handbalul de semicerc, dar e mult mai distracţiv, mi se pare.

De pe margine, spectatorii și-au susținut favoriții, chiar dacă lângă terenul de joc temperatura era ridicată.

Reporter: O echipă favorită? Fete, băieţi?

Spectator: Bineînțeles că fetele, pentru că, având în vedere căldura, face parte din spectaculozitatea evenimentului.

Competiția are loc pe parcursul a trei zile, iar câștigătorii vor fi desemnați duminică. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vi s-a întâmplat să fiţi hărţuiţi într-un teambuilding?

Observator » Sport » Turneu de handbal pe nisip, organizat în Centrul vechi din Baia Mare: "Am adus 7 camioane de nisip de această dată"