Antena Meniu Search
x

U Cluj - UTA 1-0. Clujenii se califică în finala Cupei României şi vor lupta pentru trofeu cu Sepsi

Universitatea Cluj s-a calificat joi seara în finala Cupei României la fotbal, după ce a învins în semifinală pe UTA Arad cu 1-0 (1-0), într-un meci jucat pe Cluj Arena. În finală s-a calificat miercuri și Sepsi OSK Sfântu Gheorghe, informează Mediafax.

de Redactia Observator

la 27.04.2023, 22:53

U Cluj - UTA 1-0. Clujenii se califică în finala Cupei României şi vor lupta pentru trofeu cu Sepsi
- Hepta

Arădenii au deschis scorul în minutul 15, însă golul marcat de Postolachi a fost anulat din cauza unui fault. Clujenii au preluat conducerea jocului, nereușind însă să trimită mingea pe cadrul porții până în minutul 41, când centralul Horea Madinovici a dictat lovitură de la 11 metri, transformată cu siguranță de Dan Nistor.

Elevii lui Ioan Sabău au închis apoi jocul, concentrându-se pe menținerea avantajului. Dovadă că până la finalul meciului nu au cadrat nicio o minge pe poartă. Repriza s-a secundă s-a redus la duelul Ubbink – Gorcea, portarul clujean având câștig de cauză la cele două șuturi ale jucătorului arădenilor.

După fluierul final, Chipciu a primit un al doilea cartonaș galben, echivelentul unui roșu, care îl scoate din joc pentru următorul meci. Finala cu Sepsi OSK Sfântu Gheorghe se joacă pe municipalul din Sibiu, pe 24 mai.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Credeţi că se vor înmulţi atacurile urşilor în România?

Observator » Sport » U Cluj - UTA 1-0. Clujenii se califică în finala Cupei României şi vor lupta pentru trofeu cu Sepsi