Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Un ciclist de 37 de ani din Scoţia a murit în somn, la două zile după ce a câştigat titlul naţional. Iubita lui, devastată: "Nu înţeleg dacă este totul real"

Ciclistul Rab Wardell a încetat din viaţă, la vârsta de 37 de ani, după ce la sfârşitul săptămânii trecute câştigase titlul naţional la MTB XC, notează The Guardian.

de Redactia Observator

la 24.08.2022 , 14:02

Ciclist
Un ciclist de 37 de ani din Scoţia a murit în somn, la două zile după ce a câştigat titlul naţional - Profimedia

Wardell a murit în somn, potrivit anunţului făcut de federaţia scoţiană marţi seară.

“Suntem devastaţi de vestea că Rab Wardell, ciclism internaţional de mountain bike şi fost angajat, a trecut în nefiinţă astăzi”, a precizat federaţia, potrivit mediafax.ro.

Partenera lui Wardell, ciclista Katie Archibald, a precizat pe twitter că sportivul a suferit un stop cardiac marţi dimineaţă.

Articolul continuă după reclamă

“Cred că aţi auzit că Rab a murit ieri dimineaţă. Încă nu înţeleg ce s-a întâmplat, dacă este totul real, de ce a fost luat dintre noi – atât de sănătos şi fericit. A suferit un stop cardiac când eram în pat. Am tot încercat şi paramedicii au sosit în câteva minute, dar inima lui s-a oprit şi nu l-au mai putut aduce înapoi”, a notat Archibald.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei
Aveţi pregătite variante în caz de blackout?
Observator » Sport » Un ciclist de 37 de ani din Scoţia a murit în somn, la două zile după ce a câştigat titlul naţional. Iubita lui, devastată: "Nu înţeleg dacă este totul real"