Antena Meniu Search
x

Veşti rele despre Michael Schumacher: Procesul de trezire din comă a fost oprit

După ce Felipe Massa a dat speranţe cu privire la recuperarea lui Schumacher, medicii au comunicat noi informaţii despre starea sa de sănătate.

Vezi și

Ultimele informaţii oficiale datează de la sfârşitul lunii ianuarie. Atunci, purtătorul de cuvânt al familiei Schumacher, Sabine Kehm, a confirmat că doza de narcotice administrate pacientului în urma accidentului tragic suferit la schi, în staţiunea franceză Meribel, pentru a-l plasa în comă artificială, a fost redusă.

Scopul era intrarea într-o nouă etapă, anume cea a trezirii treptate din coma indusă. Un proces despre care s-a spus încă de la început că poate dura mai multe zile, chiar săptămâni.

Nu a dat rezultate! Publicaţia germană Focus, care urmăreşte cu mare atenţie subiectul Schumacher, dezvăluie, în ediţia sa electronică, o informaţie deloc liniştitoare.

Potrivit Focus, procesul de trezire treptată a pacientului care a suferit un traumatism cranian grav nu a dat rezultate. Motiv pentru care procesul ar fi fost chiar oprit.

Informaţia vine după ce fostul coechipier al lui Schumacher, Felipe Massa, a dezvăluit că Schumi ar fi dat un semn de viaţă, mişcându-şi buzele de mai multe ori.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Sport » Veşti rele despre Michael Schumacher: Procesul de trezire din comă a fost oprit