Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Video Victor Boniface, atacantul lui Bayer Leverkusen, implicat într-un accident rutier. "Dumnezeu a decis că timpul meu nu a venit"

Atacantul echipei Bayer Leverkusen, Victor Boniface, a fost implicat într-un accident rutier, el postând pe Instagram fotografii cu maşina sa grav avariată, cu patru zile înainte de confruntarea cu Brest în Liga Campionilor.

de Redactia Observator

la 20.10.2024 , 16:39

Victor Boniface Victor Boniface - Profimedia

"Dumnezeu este cel mai mare” şi "Dumnezeu a decis că timpul meu nu a venit", a comentat jucătorul într-o postare pe contul său de Instagram, pe care a ilustrat-o cu două fotografii şi două videoclipuri înainte de a o şterge.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Una dintre fotografii îl arată pe Boniface cu comentariul "Dumnezeu este cel mai mare”. Pe o fotografie a raportului întocmit de serviciile locale de urgenţă şi pe o înregistrare video realizată de jucător, partea dreaptă faţă a maşinii sale apare distrusă, iar plafonul uşor lovit, cu comentariul "Dumnezeu a decis că timpul meu nu a venit”. O înregistrare video îl arată cu mâna stângă însângerată, relatează news.ro.

Articolul continuă după reclamă

Înainte de a se deplasa în Bretania pentru a înfrunta Brest în Liga Campionilor cu Bayer Leverkusen, Victor Boniface a marcat golul victoriei împotriva lui Eintracht Frankfurt (2-1), sâmbătă după-amiază, pentru ca echipa sa.

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
IPS Teodosie ne îndeamnă să nu ascultăm de medic în perioadele de post. Sunteţi de acord cu noua sa declaraţie?
Observator » Sport » Victor Boniface, atacantul lui Bayer Leverkusen, implicat într-un accident rutier. "Dumnezeu a decis că timpul meu nu a venit"