Antena Meniu Search
x

Vlad Stancu, locul 6 în finala la 1500m liber. Andrei Ungur, în finală. Campionatele Europene de înot sunt LIVE în AntenaPLAY

Campionatele Europene de înot în bazin scurt, competiţie care se desfăşoară la Otopeni, e live în AntenaPLAY.

de Redactia Observator

la 07.12.2023, 20:11

Vlad Stancu, locul 6 în finala la 1500m liber. Andrei Ungur, în finală. Campionatele Europene de înot sunt LIVE în AntenaPLAY
- Profimedia

Vlad Stancu a încheiat pe locul 6 în finala la 1500 de metri liber (11:34.52). Daniel Wiffen din Irlanda a cucerit medalia de aur (14:09.11), în timp ce francezul David Aubry (14:21.78) a pus mâna pe argint. Medalia de bronz a fost obţinută de Mykhailo Romanchuk din Ucraina (14:22.18).

Andrei Ungur s-a calificat în finală! El a încheiat pe locul al doilea a doua semifinală în proba de 100 de metri spate masculin (50.33), în timp ce Denis Popescu a încheiat pe locul 7 (51.43). Ungur a avut al treilea timp din semifinale şi s-a calificat în finală, în timp ce Popescu a avut al 12-lea timp.

Robert Badea (1:57.95) a încheiat pe locul 7 a doua semifinală la 200 de metri mixt masculin, în timp ce Daniel Nicuşan (1:59.69) s-a clasat pe locul 8. Cei doi nu au obţinut calificarea în finala probei. Daniel Nicuşan s-a clasat la final pe locul 11, în timp ce Daniel Nicuşan a avut al 14-lea timp din semifinale.

Vlad Stancu, entuziasmat înaintea finalei la 1500m liber de la Campionatele Europene de la Otopeni

Vlad Stancu s-a declarat entuziasmat înaintea finalei la 1500m liber de la Campionatele Europene de la Otopeni. Înotătorul român a obţinut calificarea în finala probei, după ce a înregistrat al optulea timp în serii. Campionatele Europene de înot în bazin scurt de la Otopeni se văd LIVE în AntenaPLAY. După seria de miercuri dimineaţă, Vlad Stancu a vorbit despre calificarea în finală şi abia aşteaptă să se întreacă în bazinul de la Otopeni cu campioni mondiali şi olimpici:

„E cadoul Moşului. Eu încerc să pun cât mai puţină presiune pe mine în ultimul timp. Înot de plăcere în acest bazin unde am o grămadă de amintiri foarte plăcute şi că voi concura, sper cu un public mult mai mare faţă de această dimineaţă. Nu prea (n.r. dacă are emoţii). De-abia aştept să înot cu aceste vedete, dar sunt şi ei oameni. Îmi place concurenţa”, a declarat Vlad Stancu, în exclusivitate pentru Antena Sport.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Unde vă petreceţi Sfintele Paşti?

Observator » Sport » Vlad Stancu, locul 6 în finala la 1500m liber. Andrei Ungur, în finală. Campionatele Europene de înot sunt LIVE în AntenaPLAY