Antena Meniu Search
x

5 boxe portabile care fac toți banii | 2018

Astăzi, boxele portabile wireless sunt un must pentru oricine. Muzica face parte din viața ta și cu siguranță îți dorești să o porți cu tine peste tot, începând din sufragerie, până în bucătărie, la munte, la mare sau la o petrecere în aer liber, cu prietenii.  

Astăzi, boxele portabile wireless sunt un must pentru oricine. Muzica face parte din viața ta și cu siguranță îți dorești să o porți cu tine peste tot, începând din sufragerie, până în bucătărie, la munte, la mare sau la o petrecere în aer liber, cu prietenii.  

Totuși, cum alegi boxele portabile? Care sunt factorii de care trebuie să ții cont atunci când iei o astfel de decizie?

Să zicem că vrei să asculți muzică ambientală în living; atunci clar ai nevoie de un model de boxe fără fir care să se integreze bine în decor. Sau poate că vrei să le ții pe terasă; aici vei avea nevoie de unele rezistente la apă și la praf.  

Excursii, drumeții? Atunci e clar că vorbim despre un model robust, unul care să reziste la deplasări și la schimbări de temperatură. Haideți să vedem o selecție de boxe portabile de la Avstore care merită toți banii:

Sony SRS-XB31

Iată un model pe care te poți baza toată ziua, chiar și în cele mai neprietenoase condiții meteo. Sony SRS-XB31 este o boxă rezistentă la praf, este impermeabilă și te asigură că petrecerea nu se va încheia, orice ar fi.  

Sunetul de calitate, acompaniat de funcție de EXTRA BASS și de un mod LIVE SOUND care îți dă senzația că ești chiar la concert duc distracția la un alt nivel și îți oferă amintiri pe care să le povestești cu zâmbetul pe buze de fiecare dată. De asemenea, cu Sony SRS-XB31, te bucuri de lumini de petrecere și de încărcare prin USB.

Vifa Helsinki

Kvadrat, designer de renume în Danemarca, și-a pus amprenta asupra unui model ce reflectă stilul nordic și păstrează puritatea și simplitatea pentru a oferi o experiență unică în materie de look and feel.

Sunetul este unul din cale-afară de impunător, deși, văzând un produs atât de mic, nu te-ai gândi la asta. Bateria puternică ține petrecerea în toi, iar cureaua de piele completează o piesă artistică deosebită.  

Cambridge Audio YOYO (S)

Inginerii britanici nu se lasă mai prejos atunci când vine vorba despre boxe portabile cu sunet de înaltă calitate. Aceștia au dezvoltat o serie nouă menită să îți suprindă simțurile.  

Varianta S este cea mai mică și este ideală pentru călătorii. O poți purta peste tot și te poți bucura de sunet puternic, în ciudă dimensiunilor reduse.  Design-ul este finisat cu o țesătură din lână de Yorkshire produsă chiar de către Marton Mills. Yoyo S se conectează prin bluetooth, are o autonomie de până la 14 ore și se poate controla prin gesturi.  

Bang&Olufsen BeoSound 1

Iată o boxă wireless compactă, cu un design aparte și o conectivitate bluetooth 4.1. Autonomia acesteia este de până la 16 ore, iar accesul la Chromecast, AirPlay, DLNA și aplicația gratisBang & Olufsen completează lista cu cele necesare pentru muzică pe cinste. Controlul este intuitiv; este suficient să folosești controllerele de pe boxă, totul fără a mai atinge telefonul.

JBL Flip 4

Cu JBL Flip 4, poți conecta până la două device-uri simultan. Autonomia atinge 12 ore și, datorită construcției, te bucuri de tehnologie waterproof, așa că ai liber la pool party. Sunetul este unul deosebit de puternic. Avem de-a face cu un model premiat la CES 2017, deci calitatea este garantată.

Ce să mai, ai o mulțime de variante, atât pentru relaxare, cât și pentru petreceri de neuitat. Indiferent de ce activități ai în gând, o boxă portabilă potrivită asigură distracția pentru toată lumea.  

Atunci când îți dorești să alegi una, ia în calcul nevoile tale, locurile în care vrei să o folosești și bugetul pe care ești dispus să îl aloci. Dacă ești un împătimit al stilului, piesele puse la cale de designeri te așteaptă cu brațele deschise, dar fii pregătit să bagi mâna mai adânc în buzunar.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Tehnologie » 5 boxe portabile care fac toți banii | 2018