Antena Meniu Search
x

Update Aplicaţia WhatsApp a picat: utilizatorii din mai multe ţări nu au putut trimite sau primi mesaje. Reţeaua nu a fost funcţională timp de aproape 2 ore

Aplicaţia WhatsApp funcţionează cu probleme în această dimineaţă. Utilizatorii nu pot trimite sau primi mesaje. Problema pare să afecteze serviciul în mai multe țări. Conform mesajelor transmise pe Twitter sau Facebook, rețeaua WhatsApp nu funcționează în mai multe zone din lume.

de Redactia Observator

la 25.10.2022, 13:32

Vezi și

Update ora 11.49: Aplicaţia a redevenit funcţională, după aproape două ore în care utilizatorii nu au putut să comunice prin intermediul acesteia.

Update ora 11.00: Reţeaua Whatsapp este nefuncţională de mai bine de o oră. Utilizatorii nu pot trimite sau primi mesaje – în aplicaţie se blochează, așteptând să fie livrate.

Compania nu a oferit încă nicio informație despre probleme și nu există o explicație a motivului pentru care a apărut problema sau când ar putea fi rezolvată.

Problemele au condus la o creștere uriașă a rapoartelor pe site-ul de urmărire a întreruperilor DownDetector, utilizatorii din întreaga lume raportând probleme.

Pe acelaşi subiect

Ştirea iniţială: Aplicaţia WhatsApp funcţionează cu probleme în această dimineaţă. Utilizatorii nu pot trimite sau primi mesaje.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Conform mesajelor transmise pe Twitter sau Facebook, rețeaua WhatsApp nu funcționează în mai multe zone din lume.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Tehnologie » Aplicaţia WhatsApp a picat: utilizatorii din mai multe ţări nu au putut trimite sau primi mesaje. Reţeaua nu a fost funcţională timp de aproape 2 ore