Antena Meniu Search
x

Video Mark Zuckerberg se teme de recesiune. 12.000 de angajați ai Facebook ar putea fi concediați

Mark Zuckerberg vrea să concedieze 12.000 de angajaţi ai Facebook, care au performanţe slabe.Asta după ce a anunţat că vrea să îngheţe şi salariile. Meta, compania mamă a Facebook, va renunța şi la biroul din New York. Motivul tuturor acestor măsuri ar fi că Mark Zuckerberg se teme de criza financiară. Încă din luna iunie a acestui an, şeful Meta spunea că trebuie să se gândească la "redresare", pentru că recesiunea e la un pas distanţă. 

De Redactia Observator la 05.10.2022, 22:22
Vezi și

Meta Platforms, compania-mamă a Facebook, va bloca angajările şi va continua restructurarea, pe fondul unei situaţii macroeconomice incerte, a informat joi Bloomberg News, citând o comunicare a directorului general Mark Zuckerberg cu angajaţii, transmite Reuters.

Mai multe companii de tehnologie au fost forţate să reducă numărul de angajaţi în ultimele luni, deoarece promotorii reduc cheltuielile pentru a se pregăti pentru o recesiune aşteptată.

”Speram că economia se va fi stabilizat mai clar până acum, dar din ceea ce vedem încă nu pare să fie aşa, aşa că vrem să planificăm oarecum conservator”, le-a spus Zuckerberg angajaţilor, în timpul unei sesiuni săptămânale de întrebări şi răspunsuri, potrivit Bloomberg.

Compania de social media a redus planurile de a angaja ingineri cu cel puţin 30% în acest an, a relatat Reuters în iunie.

Zuckerberg a mai spus joi că Meta va reduce bugetele pentru majoritatea echipelor şi că echipele individuale vor trebui să rezolve cum să gestioneze modificările aduse numărului de angajaţi, se mai arată în articol.

sursa: news.ro

Puteţi urmări ştirile Observator şi pe Google News!

Observator » Stiri externe » Mark Zuckerberg se teme de recesiune. 12.000 de angajați ai Facebook ar putea fi concediați