Antena Meniu Search
x

Video Cât costă Pixel 8 Pro, telefonul făcut de Google pentru a pune capăt supremației iPhone

Google vrea să pună capăt supremaţiei Apple şi iPhone pe piaţa telefoanelor mobile. Gigantul american a lansat noua sa generație de smartphone Pixel 8 şi Pixel 8 Pro. Noile dipozitive au o funcţie cu ajutorul căreia poți vedea temperatura obiectelor din jurul nostru, au un procesor mai puternic decât modele precedente, iar cea mai importantă caracteristică pe care o promite producătorul este longevitatea: vor avea un interval dublu de actualizări ale sistemului de operare, adică utilizatorul se va putea baza ca va putea folosi acest telefon, la acelaşi nivel de performanţă, timp de 7 ani. 

de Redactia Observator

la 05.10.2023, 18:15

Vezi și

În ultimul trimestru, Apple și Samsung au reprezentat 78% din vânzările de smartphone-uri în America de Nord. Google, doar 4%. Deci, cum ar fi putut unul dintre cele mai mari nume din Big Tech să-l cucerească pe cumpărătorul de rând, altfel decât înclinând mai mult spre inteligența artificială. 

Realizate din materiale reciclate, noile dispozitive Pixel 8 și Pixel 8 Pro arată, în mare parte, la fel ca anul trecut, ba chiar sunt mai mici decât Pixel 7. Totuşi, în interior, noul chipset produs de Google, numit Tensor G3, deblochează o lume bazată pe inteligență artificială menită să simplifice viața utilizatorilor.

Funcții avansate la noul telefon de la Google, Pixel

Iar posesorii se pot bucura de o întreagă gamă de servicii de la Google. Pot cere dispozitivului să rezume articole de știri, pot utiliza Asistentul Google ca să dea telefoane și chiar să ajusteze fotografiile.

Cele două smartphone-uri, văzute ca rivali pentru ultimele modele de iPhone şi Samsung Galaxy, mai sunt dotate şi cu senzor de temperatură. Acesta poate fi folosit pentru estimarea temperaturii mediilor înconjurătoare iar, după ce va fi certificat, va fi capabil să măsoare şi temperatura corpului.

Preţul de pornire pentru Pixel 8 va fi de 800 de euro, în vreme ce Pixel 8 Pro va costa 1.100 de euro.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Cum vă petreceţi Floriile?

Observator » Tehnologie » Cât costă Pixel 8 Pro, telefonul făcut de Google pentru a pune capăt supremației iPhone