Antena Meniu Search
x

Video iPhone 15. Noua funcție a smartphone-ului care face diferența, potrivit specialiștilor: "Este o nouă caracteristică grozavă"

Aşteptarea a luat sfârşit! Apple a prezentat noile modele de iPhone şi de ceasuri inteligente. Cea mai importantă schimbare a fost cea impusă de Comisia Europeană. Astfel, celebra marcă americană va avea acum port de încărcare USB-C. Seria iPhone 15 este compusă din patru telefoane, iar preţul porneşte de la 799 de dolari. 

de Redactia Observator

la 13.09.2023, 20:18

Vezi și

Noul iPhone a fost prezentat publicului în cadrul mult aşteptatului eveniment "Wonderlust", urmărit live de 2 milioane de oameni din întreaga lume. Deşi, în linii mari, noutăţile nu sunt revoluţionare, Apple vine cu o schimbare majoră, una impusă însă din Europa. USB-C a devenit un standard acceptat la nivel universal, aşa că îl folosim şi pentru iPhone 15. Permite încărcarea, transferul de date, redarea fişierelor audio şi video.

iPhone 15 mai vine şi cu un buton de volum pe lateral, care înlocuieşte comutatorul clasic. El poate fi personalizat pentru a activa camera telefonului, sau a răspunde la apeluri. Seria promite şi o experienţă vizuală mai bună.

Tim Bajarin, iPhone analist: Camera, care vă permite să vizualizați eventualele imagini 3D, aceasta este o nouă caracteristică grozavă. Însă, dacă intrăm mai în detaliu, cel mai important lucru este noul procesor grafic.

iPhone 15. Camera vizualizarea imaginilor în 3D

Pe acelaşi subiect

Modelele Pro au un cadru de titaniu care ar trebui să ofere o rezistenţă mai mare şi să ducă la o scădere a greutăţii. iPhone 15 va avea un preț de pornire de $799, în timp ce iPhone 15 Pro Max costă de la 1480 de dolari.

Pe lângă o nouă generaţie de telefoane, gigantul din Cupertino a lansat şi o nouă serie de ceasuri inteligente. Apple Watch Series 9 promite o autonomie a bateriei mai mare, de peste o zi, şi un nou procesor prin care sunt îmbunătăţite precizia și eficiența. Series 9 va avea un design similar cu modelele anterioare, dar va introduce noi culori: roz, starlight și argintiu, iar noua funcţie, numită "double tap", va permite utilizatorilor să răspundă la apeluri sau să controleze diverse acțiuni într-o aplicație Preţul acestui ceas este de 399 de dolari şi va fi pus în vânzare tot pe 22 septembrie.

Gestul "Double Tap" controlează butonul principal şi o aplicaţie, deci o poţi folosi pentru a opri cronometrul, muzica sau pentru a amâna o alarmă.

Petrecerea celor de la Apple a fost stricată însă de Franţa. Chiar în timp ce era lansat iPhone15, oficialii de la Paris au interzis vânzarea iPhone 12 din cauza nivelului ridicat de radiații pe care l-ar emite.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Mici cu E.coli şi zgârciuri în loc de carne, printre produsele comercializate în magazine. Aţi avut parte de experienţe neplăcute?

Observator » Tehnologie » iPhone 15. Noua funcție a smartphone-ului care face diferența, potrivit specialiștilor: "Este o nouă caracteristică grozavă"