Antena Meniu Search
x

Cele mai bune receivere AV pe care le poţi cumpăra în 2019

De ce ai mai avea nevoie și de un receiver AV (audio-video), atunci când deja ai acasa un amplificator? E simplu.

de Redactia Observator

la 03.04.2019, 16:17

- pexels.com

De ce ai mai avea nevoie și de un receiver AV (audio-video), atunci când deja ai acasa un amplificator? E simplu. Pe lângă faptul că include în aceeași carcasă preamplificator, amplificator și tuner radio, un receiver audio-video îți permite să te conectezi rapid la diferite platforme online de streaming.

Iată care sunt cele mai bune receivere pe care le poţi cumpăra în 2019.

Receiver Yamaha AVENTAGE RX-A1070

Acest model de receiver AV include un amplificator cu 7 canale şi un nou sistem MusicCast, pentru streaming audio către alte dispozitiv. Yamaha AVENTAGE RX-A 1070 îți permite să te contectezi wireless la o serie de terminale - căști sau boxe portabile cu bluetooth - dacă vrei să asculți muzica preferată în timp ce lucrezi, sau dacă vrei să ai parte de calitate audio, în timp ce te joci pe consolă. Mai mult decât atât, acest receiver este compatibil cu televizioarele 4K Ultra HD. Deşi DESIGNUL nu este un criteriu important de alegere a unui receiver AV, panoul frontal din aluminiu al acestui model îl face ușor de integrat în decorul modern al unui living.

AV Receiver Denon AVR-X550BT

Cu un cost de achiziție mult mai redus decât primul model despre care am vorbit puțin mai sus, receiver-ul Denon AVR-X550BT poate fi raportul calitate-preţ pe care îl căutai. Este un device ce vine la pachet cu un un amplificator pe 5 canale (clasa AB). Acest receiver se poate conecta prin bluetooth la televizoarele Full 4K Ultra HD, deci dacă vrei să te bucuri de conținut nativ, la cea mai bună rezoluție video și la o claritate a sunetului impecabilă, găsește un loc în living pentru acest receiver AV de calitate.

Receiver Yamaha AVENTAGE RX-A3070

În comparație cu primul model de receiver AV Yamaha pe care l-am prezentat mai sus, AVENTAGE RX-A3070 oferă în plus o serie de atuuri substanţiale. Unul dintre acestea este amplificatorul de 9 canale pentru redarea sunetelor. Încă un beneficiu tehnic ce nu poate trece neobservat este oferit de funcţia YPAO-R.S.C. Prin această funcție, receiverul AV calibrează sunetul automat, în funcţie de camera în care este amplasat, pentru o calitate impecabilă muzicii redate, raportată la supafața unui anumit spațiu. Iar cu ajutorul funcției YPAO Volume, te poţi bucura de aceeaşi calitate a sunetului, indiferent de volumului acestuia.

AV Receiver Denon AVR-X1500H

AVR-X1500H de la Denon propune un amplificator pe 7 canale, la un preţ accesibil oricui. La fel ca și celelalte device-uri de mai sus, acest model permite o conectare ușoară la dispozitive 4K Ultra HD, căști și boxe cu bluetooth. De precizat însă în acest caz este funcţia Multiroom de care Denon AVR-X 1500H dispune, feature ce îţi va permite să ai un sunet 5.1 într-o cameră şi stereo în alta.

Calibrarea sunetului la acest receiver se face prin Audyssey MultEQ XT, iar dacă eşti fanul serviciilor de streaming audio, pe acest dispozitiv poţi accesa SoundCloud, Spotify sau Deezer. Mai mult decât atât, cu ajutorul acestui model de receiver AV, poți activa rapid comunicarea cu Alexa, asistentul digital al celor de la Amazon.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Tehnologie » Cele mai bune receivere AV pe care le poţi cumpăra în 2019