Antena Meniu Search
x

Video CES 2024. Cum arată televizoarele viitorului: pasul următor după TV-ul plasmă

Târgul de tehnologie CES 2024 din Las Vegas atrage publicul cu invenţii care mai de care mai impresionante. De la televizoare complet transparente, la mașini care pot zbura peste ambuteiaje, producătorii promit că aceste noi tehnologii, care au la bază inteligența artificială, vor ajunge cât mai curând în casele şi garajele noastre. 

de Redactia Observator

la 10.01.2024, 22:07

Vezi și

CES 2024. Televizoarele au devenit din ce în ce mai subțiri cu trecerea anilor, dar cele din viitor ar putea fi complet transparente. Acest display, de exemplu, are o diagonală de 77 de inch și este asistat de Inteligența Artificială. Producătorii promit că pe lângă o calitate excepțională a imaginii, dispozitivul va aduce stil și rafinament. Prețul, însă, este unul pe măsura inovaţiei - peste 87.000 de dolari. 

Tehnologie de top, la CES 2024

"Ştiu că AI (n.r. - inteligența artificială) este un cuvânt la modă. Sunt interesată să văd ce lucruri pot face oamenii de aici. De asemenea, ce tehnologii sunt pe radar, ce viitor ne pregătesc oamenii", spune Erika Speed.

Noile produse bazate pe inteligența artificială vin și în ajutorul celor care au pisici. Faceţi cunoștință cu Flappie, o ușită echipată cu camere de luat vederi. Animalul nu va putea să intre în locuință, dacă are cu el un "cadou" nedorit de stăpân - cum ar fi un şoarece.  

Pe acelaşi subiect

Şi Martha Stewart a făcut senzație la Las Vegas. Binecunoscută în toată lumea pentru preparatele și cărțile ei de bucate, femeia de afaceri a oferit sfaturi culinare dintr-o bucătărie a viitorului.

Maşini zburătoare, la târgul din Las Vegas

Inteligența artificială este integrată tot mai mult şi în generaţia următoare de maşini. Cele mai mari companii din domeniu au prezentat vehicule electrice cu un design care mai de care mai îndrăzneț.

Unele sunt prototipuri care pot zbura. Aceşti producători chinezi promit că un astfel de model va ajunge pe piață chiar anul acesta, iar șoferii vor putea evita ambuteiajele cu doar o simplă apăsare de buton. Prețul este, însă, și el la înălțime - 200.000 de dolari pentru varianta fără dotări. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like | 2 voturi
Întrebarea zilei

Cum vă petreceţi Floriile?

Observator » Tehnologie » CES 2024. Cum arată televizoarele viitorului: pasul următor după TV-ul plasmă