Antena Meniu Search
x

Video Eroul din "Star Trek", astronaut la 90 de ani. William Shatner va zbura cu adevărat în spaţiu, ca pasager al navei New Shepard

Protagonistul serialului original Star Trek, William Shatner, va zbura cu adevărat în spaţiu la vârsta de 90 de ani. Shatner va fi, luna viitoare, unul din pasagerii celui de-al doilea zbor al navei New Shepard, construită de compania lui Jeff Bezos.

de Redactia Observator

la 25.09.2021, 13:14

Vezi și
  • va zbura cu adevărat în spaţiu la vârsta de 90 de ani. Shatner va fi, luna viitoare, unul din pasagerii celui de-al doilea zbor al navei New Shepard, construită de compania lui Jeff Bezos.

Actorul va deveni astfel cel mai vârstnic astronaut din istorie, după ce a interpretat, începând din anii 60, rolul căpitanului Kirk în Star Trek. Nu se ştie cât îl va costa pe Shatner călătoria, dar este posibil ca biletul să i se ofere gratuit, pentru publicitate.

Ca şi primul zbor, în care s-a aflat la bord chiar Bezos, şi cel de-al doilea va dura 15 minute, mult mai puţin decât misiunile navei Enterprise din serial. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Tehnologie » Eroul din "Star Trek", astronaut la 90 de ani. William Shatner va zbura cu adevărat în spaţiu, ca pasager al navei New Shepard