Antena Meniu Search
x

Hoverboard electric - 5 modele de top pentru Craciun 2018

Hoverboard electric ramane la finalul anului 2018 unul din cele mai discutate, ravnite, apreciate si laudate vehicule electrice si gadgeturi hi-tech (alaturi de biciclete electrice, trotineta electrica, biciclu electric si monociclu electric).

Hoverboard electric ramane la finalul anului 2018 unul din cele mai discutate, ravnite, apreciate si laudate vehicule electrice si gadgeturi hi-tech (alaturi de biciclete electrice, trotineta electrica, biciclu electric si monociclu electric).

Daca v-ati hotarat sa fiti Mos Craciunul care pune in sac o "placa plutitoare" exceptionala, va invitam sa cititi urmatoarele informatii si propuneri.

Cat costa un hoverboard scooter electric?

Daca vreti sa comandati un hoverboard electric, evident ca unul din cei mai importanti factori de care veti tine cont este pretul. Cel mai probabil va intrebati "Cat costa un hoverboard bun?" sau "Cat costa un hoverboard pe masura cerintelor si nevoilor mele?".

Scooterele electrice au preturi care se situeaza intr-un interval destul de larg: incep de la circa 600 de lei si pot ajunge aproape de 3500 de lei. Cele mai scumpe hoverboard-uri electrice sunt cele tip segway care ating cu usurinta preturi de 10 000 de lei si peste, dar ne vom referi in continuare doar la modelele standard (fara ghidon). Am ales sa trecem in revista doar modele de top pentru a intampina dorintele celor care isi doresc intotdeauna sa investeasca in produse de cea mai buna calitate, cu performanta crescuta si design aparte. In ceea ce priveste hoverboard-urile, aceste lucruri pot face o diferenta enorma intre un hoverboard ieftin si unul remarcabil (dar nu intotdeauna). Urmatoarele modele exceleaza din punct de vedere al autonomiei bateriei, timpului scurt de incarcare, vitezei maxime impresionante, constructiei robuste si sigure, fiabilitatii si aspectului desavarsit.

De ce hoverboard tip skateboard electric sunt atat atat de scumpe?

Din fericire ele nu mai sunt atat de scumpe ca acum 1 – 2 ani. De fapt, in prezent exista numeroase modele accesibile. Totusi costurile sunt influentate de motorul electric puternic, o baterie de capacitate mai mare si o autonomie mai buna. Un rol important il joaca tehnologia de siguranta si calitatea materialelor utilizate in procesul de fabricate (anvelope, sasiu, plastic, lumini etc). Alti factori care intra in cost tin de tehnologiile hoverboard - difuzoare Bluetooth lumini cu led, aplicatii smartphone si rezistenta la apa.

De aceea este foarte important ca atunci cand vreti sa cumparati un hoverboard scooter electric sa va raportati la caracteristicile si puterea sa din perspectiva nevoilor dumneavoastra concrete.

Puteti alege un hoverboard scooter electric cu specificatii deosebite daca va permiteti acest lucru si daca doriti sa investiti intr-un dispozitiv deosebit. In anumite puncte, diferenta dintre hoverboard-urile mai ieftine si cele mai extravagante tine de putere si capacitati. De exemplu este dificil de crezut ca un hoverboard mic are un motor puternic, ca poate ridica pante abrupte, ca are o baterie cu autonomie considerabila. Din contra. Cu cat pretul este mai mare, cu atat cresc sansele de a cumpara un hoverboard mai performant.

Avand in vedere toate cele expuse mai sus este usor sa raspundem la intrebarea "Merita sa investesc intr-un hoveboard skateboard electric mai scump?"

Cu siguranta.

5 hoverboard-uri skateboard electric premium pentru Craciun 2018

1. Scooter electric (hoverboard) Myria MY7005 Offroad, Geanta inclusa (Gri)6.5 inch autonomie mare, bluetooth lumini LED, selfbalancing smart – 2000 lei.

MY7005 este varianta offroad de la Myria, cu anvelope de 8 inch, pregatit pentru rute dificile. In general hoverboard-urile offroad au o constructie mai solida, o structura mai fiabila, din moment ce sunt proiectate sa reziste pe trasee cu dificultate complexa. Daca trebuie sa alegeti intre un hoverboard cu roti de 6.5 inch si unul offroad de 8 inch luati in considerare particularitatile rutelor pe care intentionati sa le parcurgeti in general, dar si greutatea dumneavoastra.

Ca si design acest skateboard electric Myria MY7005 Offroad atrage printr-o brutalitate in sensul bun. Nu este deloc hoverboard-ul fin si elegant pe care l-ati observat in compania juniorilor. Este un model puternic, rotile sale au caneluri ample, aparatoare solide pentru ambele anvelope, placute antialunecare pe fiecare picior. Masoara 60 x 23 x 23 cm si cantareste 14 kg. Nu este cel mai usor hoverboard de pe piata, dar cu siguranta ca daca iti doresti o solutie offroad ai deja in minte un model solid, nu tocmai compact. Culoarea gri inchis se potriveste cu aerul de teren pe care il emana.

Placa smart scooter poate fi controlata direct pe de telefonul smart prin intermediul unei aplicatii care arata in timp real viteza de deplasare, precum si nivelul de incarcare. In plus puteti seta preferinte legate de luminile LED si puteti activa modul auto-balance. Modelul poate rula in doua moduri – pentru adulti, respectiv pentru copii, lucru care adauga un plus de siguranta pentru utilizator, mai ales daca vorbim de incepatori sau tineri. Pentru a avea certitudinea la fiecare deplasare ca hoverboard-ul este in cea mai buna stare tehnica, aceeasi aplicatie verifica si garanteaza ca placa bifeaza excelent toti parametri de siguranta si performanta pentru care a fost creata.

Cele doua motoare existente pe hoverboard-ul smart scooter sunt de cate 350W, ambele avand impreuna 700W, mult peste cele mai ieftine hoverboard-uri existente pe piata. Va intrebati daca se simte aceasta putere? Cu siguranta. Plimbarea nu e deloc fortata; rotile curg firesc. Hoverboard-ul smart scooter prinde viteza cat ai clipi si poate urca pante mai inclinate. Face fata denivelarilor si se misca uimitor chiar si pe portiunile de traseu mai neuniforme – inclusiv escaladare borduri, drumuri pavate, drum de tara cu pamant sau pietris, in parc pe iarba.

Pachetul include telecomada de control (pentru pornire, oprire, blocare) si o geanta care inlesneste transportarea.

Chiar daca skateboard electric Myria MY7005 Offroad are un pret mai mare, cu siguranta merita investitia datorita calitatilor incontestabile ce tin de constructie, functionalitate si performanta.

2. Scooter electric (hoverboard) Hama 109864, Roti 8 inch Autonomie 15km Viteza max 30km/h, stoc limitat, putere motor 800W (Negru) - 2899 lei

Haideti sa vedem impreuna ce ofera unul din cele mai scumpe hoverboard-uri standard de pe piata. In primul rand nu putem sa nu observam numele cu rezonanta al producatorului. Hama este un personaj- brand recunoscut si extrem de apreciat in Romania; prezent pe locurile de vaza ale rafturilor din magazinele online si clasice, in general cu accesorii si gadgeturi (boxe, casti etc).

Iata ca azi cei care indragesc vehiculele electrice pot opta pentru un hoverboard special Hama.

Avand roti de 8 inch si o structura solida, Hama 109864 se pozitioneaza rapid in zona modelelor tip off-road. Cu toate acestea, spre deosebire de Myria despre care am discutat anterior, hoverboard Hama pastreaza in el ceva elegant (poate ca acest lucru se datoreaza istoricului si particularitatilor producatorului). Aparatoarele pentru roti de exemplu sunt frumos inaltate, ingustate si se indoaie cu linii frumos rotunjite, oferind protectie pentru utilizator (impotriva resturilor de pietris si pamant care ar putea sa sara de pe teren).

Skateboard electric Hama 109864 poate escalada cu usurinta pante cu inclinatie pana la 15 grade, oferindu-va astfel experiente placute de condus si un plus de adrenalina. Ca si viteza puteti seta cat de repede sau de incet doriti sa va deplasati – viteza de croaziera inseamna 6 km/h sau 15 km/h. Cand va grabiti sau vreti sa simtiti cum este sa "zburati" pe placa, hoverboard-ul poate ajunge la viteza max 30 km/h. O baterie incarcata full tine pana la 15 km – o distanta rezonabila incat sa puteti reveni acasa tot pe placa. Reincarcarea dureaza doar o ora si jumatate – iata un alt capitol la care acest hoverboard exceleaza, pentru ca majoritatea modelelor de pe piata se incarca in 2.5- 3 ore.

Poate cel mai mare punct forte al acestui scooter electric este puterea. Cele doua motoare de pe roti au fiecare cate 400W (total 800W), o performanta deosebita pe care foarte rar o veti intalni pe alte hoverboard-uri. Desigur un hoverboard de asemenea calibru poate sustine cu usurinta pana la 120 kg, fiind adecvat chiar si pentru utilizatorii mai corpolenti sau daca intentionati sa mai tineti in spate un rucsac cu diverse obiecte atunci cand va plimbati. Puterea incredibila a motoarelor 100% electrice permite de asemenea escaladarea cu usurinta a pantelor pana la 15 grade, parcurgerea rutelor cu suprafete neuniforme (acoperite de pamant, pietris si chiar iarba).

Data fiind aceasta prezenta robusta, probabil ca intuiti ca hoverboard-ul nu este atat de usor. Cu toate acestea poate fi ridicat ocazional si purtat pe o distanta rezonabila sau pe scari.

Hama 109864 poate deveni cu usurinta acel cadou grandios de Craciun pe care si-l doreste orice tanar, adolescent sau adult pasionat de gadgeturi, tehnologie, miscare in aer liber, vehicule electrice.

3. Scooter electric (hoverboard) Hama 109866, Roti 6.5 inch Autonomie 15km Viteza max30km/h (Negru), putere motoare 800w – 1999 lei

In afara de modelul robust prezentat anterior cu roti de 8 inch, Hama propune fanilor si o varianta mai compacta, cu anvelope de 6.5 inch. Diferenta consta in rotile cauciucate mai mici, motoarele de 350W fiecare in loc de 400W si aspect mai elegant.

Scooter electric Hama 109866 poate fi setat pe modul incepator, situatie in care ruleaza cu 6 km/h, avansat (ajunge la 15 km/h) si modul Kart (pentru vitezomanii care vor sa simta adrenalina la 30 km/ h). Are functii avansate de siguranta cum ar fi protectie la supraincalzire si mod special care se activeaza daca bateria se descarca total sau daca intervin defectiuni la mecanismul de functionare.

Bateria din dotare este Panasonic de 36V; se incarca intr-o ora si 30 de minute si tine pana la 15 kg – distanta suficienta pentru o plimbare normala.

Ca si design, scooter electric Hama 109866 are un aspect ingrijit, mai compact decat modelul prezentat anterior. Cele doua placi anti- alunecare pentru picioare sunt plane, stabile si prezinta striatii pentru o foarte buna aderenta. Rotile cauciucate sunt protejate in partea superioara de aparatoare inguste, iar luminile din fata sunt pregatite pentru a-l ajuta pe utilizator sa se orienteze pe timp de noapte sau in zonele mai intunecate.

4. Scooter electric (hoverboard) Robstep N1 (Auriu), 6.5 inch baterie Lithium, viteza max 10 km/h, putere motoare 400w – 2000 lei

Robstep N1 este un scooter electric care iti ramane in suflet dupa ce il vezi chiar si o singura data. Se diferentiaza usor de celelalte modele existente pe piata in primul rand printr-un design aparte. Ne referim la modelul auriu in cele ce urmeaza, dar Robstep N1 este disponibil si in alte culori (cum ar fi rosu).

In afara de auriull mai putin intalnit pe vehiculele electrice, Robstep 1 prezinta cateva caracteristici interesante – rotile de 6.5 inch ies usor in afara si prezinta elemente decorative argintii. Placile aderente pentru picioare au o forma proprie si sunt negre.

Baterie Lithium de 158 WH se incarca in doar doua ore si tine pana la 12 km. Interesant este ca skateboard electric Robstep 1 nu impresioneaza pe partea de putere – el avand doua motoare electrice de cate 200W (cele mai mici din tot ce am prezentat in acest articol). Cu toate acestea, el este pregatit sa ridice cu usurinta pante pana la 15 grade inclinatie. Nici ca viteza de rulare nu o sa convinga pe cei care cauta adrenalina. El poate atinge 10 km/h – destul de putin daca il comparam cu noile modele care ating 25 – 30 km/ h. Si atunci de ce ati opta pentru Robstep N1?

Este recomandat pentru incepatori, pentru juniori, pentru cei care cauta o solutie compacta (el masoara 66 x 21 x 22) si usoara (cantareste putin peste 10 kg). Ramane unul din cele mai frumoase si comode hoverboard-uri, perfect pentru distante scurte si pentru a evita aglomeratia urbana. Nu in ultimul rand este recomandat tinerilor din ratiuni de siguranta. Pentru ca nu este atat de rapid, ramane mai sigur.

5. Scooter electric (hoverboard original) Razor Hovertrax 2.0 (Rosu), viteza max 13 km/h, putere motoare 700w

Razor Hovertrax 2.0 este disponibil si pe alte culori (galben, albastru), dar in cele ce urmeaza ne vom referi la modelul rosu.

Razor este recunoscut ca fiind unul din cei mai mari producatori de vehicule electrice recreationale. Modelul de fata porneste si ruleaza lin, ca o plutire in aer. Are la baza tehnologia patentata EverBalance, oferind siguranta sporita chiar si pentru utilizatorii incepatori. De altfel Razor a fost primul producator din Statele Unite care a primit certificarile de siguranta in domeniu. Prin urmare, scooter electric Hovertrax 2.0 indeplineste intru totul cele mai riguroase standarde in ceea ce priveste riscurile.

Utilizatorii pot opta pentru unul din cele doua moduri: incepator si normal. Cele doua motoare de 350w cu Gyro-Sensor sunt silentioase. In plus are un sasiu rezistent la socuri, aparatori deasupra rotilor cauciucate, placute aderente care impiedica alunecarea in timpul stationarii si deplasarii, jante si butuci din aluminiu rezistent. Pentru semnalizare si iluminare se folosesc bec-urile cu led, care au rol de faruri. Bateria cu celule LG are o autonomie de circa o ora in utilizare continua, este detasabila, se incarca in cateva ore, iar atunci cand nivelul se apropie de 0 utilizatorul este instiintat printr-un semnal.

Skateboard electric Razor Hovertrax 2.0 masoara 62 x 23 x 22 cm (LxlxH), cantareste circa 12 k, atinge o viteza maxima de 13 km/h si este recomandat pentru utilizatorii cu greutate pana in 100 kg. Datorita functiilor si certificatilor avansate de siguranta, Hovertrax 2.0 este indicat pentru copii si incepatori.

Tot in categoria hoverboard-urilor de top includem si Scooter electric (hoverboard) CHIC Smart B (Negru). Descoperiti-l in detaliu, alaturi de alte oferte premium scooter electric direct pe evoMAG.ro. Anul acesta de Craciun oferiti sau oferiti-va in dar un hoverboard electric. Disponibile oferte la trotineta electrica freewheel, scooter electric graffiti mov,monkey board grafitti cool, hoverboard evolio, freewheel junior, freewheel vogue si freewheel vogue.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Tehnologie » Hoverboard electric - 5 modele de top pentru Craciun 2018