Antena Meniu Search
x

Video Ideea inovatoare a unui IT-ist din Cluj. Afacerea creată de tânăr: "Face bine când faci curăţenie prin casă"

Te-ai plictisit de o carte? Dă-o mai departe! Ovidiu Pasca, un tânăr IT-ist din Cluj-Napoca, a lansat o aplicație prin care poți dona, vinde sau schimba cărțile de care nu mai ai nevoie, simplu şi rapid. Aplicația Tanna este gratuită, a fost lansată în urmă cu cinci săptămâni, iar, în acest moment, ea este utilizată de peste 1500 de persoane.

de Redactia Observator

la 14.09.2023, 08:49

Vezi și

Aplicația inovatoare le permite utilizatorilor să facă schimburi, donații sau să vândă cărțile citite ori cele pe care nu le mai doresc. 

Aplicaţia permite crearea unor licitaţii de cărţi

Ovidiu Pasca, creatorul aplicaţiei Tanna:  "Ideea Tanna a pornit cu mulţi ani în urmă, a fost o idee născută, probabil, în adolescenţă, când voiam să existe un loc în care oamenii se întâlnesc şi fac schimb de cărţile pe care le au în biblioteca personală."

Aplicația Tanna este gratuită, iar funcțiile principale ale aplicației permit crearea unor licitații pentru cărți, fie manual, fie prin scanarea codului ISBN. Odată ce licitația este creată, aceasta devine vizibilă pentru întreaga comunitate Tanna. Utilizatorul care a inițiat licitația va primi oferte de la alți utilizatori, iar alegerea câștigătorului îi aparține. 

Pe acelaşi subiect

Pe lângă schimbul de cărţi, aplicația oferă o multitudine de activități utilizatorilor, precum trivia, concursuri și multe altele. 

Clujenii sunt încântaţi de iniţiativa lui Ovidiu Pasca

Clujenii spun că era necesară o astfel de aplicaţie.

Bărbat:  "Interesant, face bine când faci curăţenie prin casă."

Fată: "Mi se pare o idee faină, chiar faină. Mai faci şi nişte friendship-uri pe lângă."

Scopul aplicației Tanna este să promoveze sustenabilitatea prin reciclarea cărţilor vechi, ducând astfel l areducerea materiilor prime folosite în industria cărţilor.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Cum vă petreceţi Floriile?

Observator » Tehnologie » Ideea inovatoare a unui IT-ist din Cluj. Afacerea creată de tânăr: "Face bine când faci curăţenie prin casă"