Antena Meniu Search
x

Video Idei de cadouri de Crăciun: Gadget-urile practice, menite să ușureze munca

A început goana după cadourile de Crăciun, iar dacă încă nu ştiţi ce să le oferiţi celor dragi, vă dăm noi o idee: gadget-uri. Cadourile tech au devenit acum o alegere potrivită pentru toate vârstele. Sunt extrem de utile, iar avantajul e că pot fi folosite mai mulți ani. 

de Redactia Observator

la 20.12.2021, 20:31

Vezi și

Cu un buget bine stabilit, Alexandru a ales un magazin de electrocasnice pentru a face cadouri de Crăciun celor dragi.

Client: Mai este aproape o săptămână și e vremea cadourilor. Încerc să-mi fac o idee. Poate un telefon, un ceas, o pereche de căști. În vremurile astea, genul ăsta de gadget-uri sunt cele mai potrivite.

Şi nu doar asta. Tehnologia e pentru toate vârstele.

Mihăiţă Erbescu, reprezentant magazin: Moș Crăciun are un favorit în lista de căutări. Pachetul cu consolă și trei jocuri.

Pe acelaşi subiect

Preţul e pe măsură, 3500 de lei. Pe lângă jocuri, la mare căutare sunt şi bateriile pentru încărcarea telefoanelor, dar şi căştile.

Mihăiţă Erbescu, reprezentant magazin: Solicitarea clienților vine pe partea de tehnologizare. De la smartphone, smartwatch, până la partea de electrocasnice inteligente, aspiratoare robot, periuțe de dinți cu control prin telefon.

Iar pentru cei care vor cadouri mai practice, produsele pentru îngrijirea casei sunt răspunsul potrivit.

Mihăiţă Erbescu: Un cadou menit să ușureze munca, e un aspirator robot. Au diferite funcții, de la detectarea prafului, până la controlul prin smartphone.

Idei de cadouri pentru locuință

Apreciate sunt şi gadget-urile pentru supravegherea locuinţei.

Reprezentant magazin: Senzorul de mişcare, un produs micuţ, cu un suport îţi oferă şansa să îl montezi oriunde doreşti. Te poate ajuta să-l prinzi şi pe Moşul când îţi lasă cadoul sub brad.

Iuliana Băluţă, reprezentant companie it & electronics: În perioada asta, vânzările cresc în jur de 30-35%, față de restul anului.

Specialiştii în IT ne dau şi câteva sfaturi de care ar trebui să ţinem cont atunci când cumpărăm cadouri tech.

Liviu Redeleanu, realizator USE IT: Să iei cea mai nouă tehnologie pe care ți-o permiți. În al doilea rând ar fi să nu fie exclusiv prețul cel care dictează.

Important este şi să căutam review-uri despre produsele pe care dorim să le cumpărăm.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Tehnologie » Idei de cadouri de Crăciun: Gadget-urile practice, menite să ușureze munca