Antena Meniu Search
x
LIVE

iPhone 14, schimbări surprinzătoare. Apple ar putea înlocui modelul Mini

iPhone 14 ar putea veni cu câteva schimbări surprinzătoare. Apple va veni atât cu schimbări de design, cât şi de componenţă a seriei iPhone 14, unde modelul mini va fi înlocui cu un Max, care va avea un ecran mai mare.

De Redactia Observator la 25.04.2022, 11:46
iPhone 14, schimbări surprinzătoare. Apple ar putea înlocui modelul Mini
iPhone 14, schimbări surprinzătoare. Apple ar putea înlocui modelul Mini - Shutterstock

Modelul mini, care a făcut parte din ultimele serii de iPhone, nu va mai exista în cadrul seriei iPhone 14, care fi lansată la toamnă, conform surselor anonime citate de Bloomberg.

În locul unui iPhone mini cu ecran de 5,4 inch, va apărea un iPhone Max (diferit de Pro Max), care va avea un ecran de 6,7 inch. Astfel, cu dispariţia lui mini, cel mai mic model al seriei va fi iPhone 14, care va avea 6,1 inch.

Va fi pentru prima oară când un iPhone non-Pro va avea un ecran de 6,7 inch. Dacă Apple păstrează preţul din anii trecuţi, analiştii se aşteaptă ca iPhone 14 Max să fie un model foarte popular.

În mod, surprinzător, Apple va aduce şi câteva schimbări de design anul acesta. Bretonul va fi circular şi mai mic, luând o formă numită în industrie drept „pastilă”.

Pe acelaşi subiect

Când va fi lansat iPhone 14

Este surprinzător deoarece au trecut doar doi ani de când a fost lansat ultimul nou design, iar Apple ne-a obişnuit cu acest gen de schimbări o dată la trei ani.

Apple va păstra în continuare ce este mai bun pentru modelele Pro. Acestea vor primi un senzor mai mare, de 48MP, pentru camera principală şi un nou chipset A16. Asta în vreme ce celelalte două modele vor fi ţinute intenţionat pe loc, cu vechiul chipset şi vechea cameră foto, special pentru a avantaja modelele mai scumpe.

Seria iPhone 14 este aşteptată să fie prezentată oficial în luna septembrie.

Puteţi urmări ştirile Observator şi pe Google News!

Observator » Tehnologie » iPhone 14, schimbări surprinzătoare. Apple ar putea înlocui modelul Mini