Antena Meniu Search
x

Galerie foto Lansare iPhone 15. Cât vor costa iPhone 15 Pro și Pro Max. “Action button” și “Standby mode”, noile funcții performante

Lansare iPhone 15. Apple a lansat seria iPhone 15, în cadrul celui mai important eveniment de anul acesta, din lumea tehnologiei, numit "Wonderlust". Noul model de iPhone are funcții performante, care nu se regăsesc la modelele anterioare și este mult mai rezistent.

de Redactia Observator

la 12.09.2023, 22:25

Lansare iPhone 15. Apple a lansat noul model de iPhone. Smartphone-ul vine cu noi funcții performante, menite să îmbunătățească și ușureze viața utilizatorilor iPhone. Printre noile dotări, noul iPhone vine cu conectorul USB-C, care le va uşura viaţa persoanelor ce deţin mai multe dispozitive, inclusiv smartphone-uri cu Android. Prețurile sunt, așa cum era de așteptat, pe măsură. iPhone 15 se va vinde cu 799 de dolari, 15 Plus cu 899 de dolari, 15 Pro cu 999 de dolari și 15 Pro Max cu 1199 de dolari. 

Lansare iPhone 15 și iPhone 15 Plus. LIVE TEXT

UPDATE, ora 22.24: Acțiunilor Apple a scăzut cu peste 2% după lansarea lansarea iPhone 15

UPDATE, ora 21.47: iPhone 15 trece la conectorul USB-C

Pe acelaşi subiect

UPDATE, ora 21.34: iPhone 15 Pro se va vinde la prețul de  999 de dolari, iar Pro Max la 1199 dolari.

 “Action button” 

UPDATE, ora 21.14: “Action button” .Programați-vă propriile comenzi rapide cu un nou buton care este încorporat în partea laterală a carcasei de titan a iPhone 15 Pro. Butonul poate fi folosit ca comutator de sunet, așa cum este cazul comutatoarelor iPhone-urilor actuale, dar îl puteți modifica pentru a vă aduce imediat la aplicația preferată și cea mai utilă.

 

“Standby mode”

Întoarce-ți iPhone 15 Pro pe o parte pentru a-și schimba afișajul în ceva asemănător unui ceas cu alarmă personalizabil.

UPDATE, ora 21.04: iPhone 15 Pro va avea un cadru din titan, margini mai subțiri și ceea ce Apple a spus că este un ecran mai puternic. Vine cu un ecran de 6,1 inch pentru Pro și un ecran de 6,7 inch pentru Pro Max.

Cum arată iPhone 15 și ce caracteristici are

Apple

UPDATE, ora 20:57: iPhone 15 este și mai mare decât predecesorul său, cu un afișaj de 6,1 inch pentru iPhone 15 și un afișaj de 6,7 inch pentru iPhone 15 Pro. Camera iPhone 15 va detecta automat când o persoană (sau un animal de companie) se află în cadru și va activa percepția și diferențierea în profunzime a modului portret.

UPDATE, ora 20:39: Apple a prezentat Dynamic Island, înlocuitorul modular pentru partea superioară a crestăturii telefonului, la linia obișnuită de iPhone.

Apple face trecerea către conectorul USB-C şi introduce un nou buton. Cum arată smartphone-ul

Apple

Lansare iPhone 15. ȘTIRE INIȚIALĂ

Seria iPhone 15, compusă şi de această dată din patru modele, va fi, fără îndoială, capul de afiş al evenimentului organizat în cadrul Apple Park din Cupertino şi transmis atât pe site-ul companiei, cât şi pe YouTube, relateză news.ro.

iPhone 15 va marca trecerea forţată a smartphone-urilor Apple la conectorul USB-C, având potenţialul de a simplifica viaţa utilizatorilor care deţin mai multe dispozitive, inclusiv telefoane cu Android.

iPhone 15 şi iPhone 15 Plus, cele mai ieftine modele ale seriei, urmează să primească funcţionalitatea Dynamic Island, care anul trecut a fost rezervată modelelor Pro.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

iPhone 15 vine cu un design îmbunătăţit

iPhone 15 Pro şi iPhone 15 Pro Max vor beneficia de o serie de upgrade-uri exclusive, prin care Apple încearcă să le crească vânzările, pentru a obţine un profit mai mare.

Din câte se pare, cele două vor avea la bază un cadru din titanium şi rame mai înguste în jurul ecranului decât celelalte modele din serie.

Pe lista noutăţilor exclusive ale celor două modele Pro ar urma să se mai numere un aşa-numit Action Button personalizabil, un nou chipset pe 3nm şi îmbunătăţiri pe partea foto.

iPhone 15. Apple creşte preţul noilor modele cu 100 de dolari

Conform informaţiilor pe surse, Apple ar urma să profite de numărul mare de îmbunătăţiri aduse modelelor Pro pentru a creşte preţul acestora cu 100 de dolari.

Pe lângă iPhone-uri, tot acum Apple este aşteptată să lanseze o nouă serie Apple Watch cu îmbunătăţiri minore şi o versiune a căştilor AirPods Pro cu alimentare pe USB-C.

În fine, Apple va anunţa în cadrul acestui eveniment când vor fi disponibile noile versiune ale sistemelor sale de operare, de la iOS 17 la macOS Sonoma.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

În vacanţa de vară, preferaţi să vă lăsaţi copilul cu rudele sau la grădiniţă?

Observator » Tehnologie » Lansare iPhone 15. Cât vor costa iPhone 15 Pro și Pro Max. “Action button” și “Standby mode”, noile funcții performante