Antena Meniu Search
x

Top 5 mărci pentru căști wireless cu noise cancelling

Tehnologia noise cancelling a fost dezvoltată pentru a permite iubitorilor de muzică să asculte melodiile preferate fără a fi deranjați de sunetele ambientale. Elemente pasive de reducere a zgomotului de fond au toate tipurile de căști ce acoperă urechile.

de Redactia Observator

la 13.08.2019, 17:41

- Pixabay

Tehnologia noise cancelling a fost dezvoltată pentru a permite iubitorilor de muzică să asculte melodiile preferate fără a fi deranjați de sunetele ambientale. Elemente pasive de reducere a zgomotului de fond au toate tipurile de căști ce acoperă urechile. Acestea sunt confecționate din straturi de spumă sau alte materiale ce absorb sunetele și reduc zgomotul cu 15 până la 20 de decibeli. În interiorul unei cabine de avion sunt însă zgomote de 75-80 de decibeli, care nu pot fi anulate decât prin tehnologia activă implementată în casti cu noise cancelling. Elementele active de anulare a zgomotului estompează undele sonore de fond cu ajutorul microfonului, difuzorului, bateriei sau al unui circuit electronic.

Iata 5 marci de casti cu noise cancelling pe care ti le recomandam: 

1. Căști wireless cu noise cancelling – Sennheiser

Sennheiser este lider mondial în domeniul inovării audio. În ceea ce privește anularea zgomotului de fond, compania germană folosește tehnologia proprie NoiseGard®, utilă în cele mai zgomotoase medii.

Recomandare de produs: Sennheiser PXC 550 Travel

Căștile PXC 550 Travel au fost configurate de Sennheiser pentru a oferi un sunet fără compromis, adânc, clar, autentic și puternic la orice volum. Datorită acestui dispozitiv, lumea înconjurătoare devine un ocean de liniște. Cu cât este mai mare zgomotul dintr-un loc în care te afli, cu atât este mai eficientă tehnologia noise cancelling. Autonomia de 30 de ore de utilizare continuă asigură un sunet netulburat chiar și în cele mai lungi călătorii.

2. Căști wireless cu noise cancelling - Bang & Olufsen

Danezii de la Bang & Olufsen au implementat tehnologia noise cancelling pe căștile wireless confecționate din materiale premium, compatibile Bluetooth, Chromecast, Airplay și Beolink.

Recomandare de produs: Bang & Olufsen H9i

H9i sunt căști cu tehnologie marcă înregistrată Signature Sound de la Bang & Olufsen dotate cu elemente de anulare a zgomotului de fond. Materialele ce acoperă urechile au fost alese de inginerii de sunet pentru a filtra toate sunetele din jur, oferind experiențe unice de ascultare. Modul Transparent poate fi activat atunci când ești interesat de ceea ce se aude în împrejurimi.

3. Căști wireless cu noise cancelling - Audio-Technica

Audio-Technica este un concern mondial de companii cu o vechime de peste o jumătate de secol în domeniu. În materie de noise cancelling, au dezvoltat sistemul QuietPoint®, care utilizează tehnologie înaltă de anulare a zgomotului.

Recomandare de produs: ATH-ANC 700

ATH-ANC700 utilizează un sistem activ multi-feedback cu patru microfoane, câte două în fiecare ureche, pentru a obține performanța reducerii zgomotului din mediul înconjurător.

4. Căști wireless cu noise cancelling - Bowers & Wilkins

Britanicii de la Bowers & Wilkins acoperă acest segment de piață cu modelul PX.

Recomandare de produs: Bowers & Wilkins PX

Utilizatorii Bower & Wilkins PX mărturisesc că sistemul de anulare a zgomotului implementat pe aceste căști wireless anesteziază pur și simplu mediul înconjurător, oferindu-ți numai sunetul din playerul media.

5. Căști wireless cu noise cancelling – KEF

KEF are un sistem special de anulare a zgomotului activ, care elimină sunetele externe fără a afecta nuanțele și detaliile care dau viață muzicii.  

Recomandare de produs: KEF Space One Wireless (Porsche Design)

Space One oferă o acustică excepțională într-un design iconic Porsche. Ideale pentru călătorii, aceste căști wireless îți permit să te bucuri de sunetul original oriunde te-ai afla. Autonomia de până la 30 de ore cu Bluetooth și noise cancelling activate este mai mult decât suficientă pentru deconectarea de la agitația din jur.  

Anularea a până la 70% din sunetele ambientale pe care o oferă căștile wireless cu tehnologie noise cancelling recomandă aceste produse pentru călătoriile cu trenul sau avionul, pentru un job într-un birou aglomerat sau pentru timpul petrecut în orice locație cu un nivel ridicat de zgomot de fond.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vi s-a întâmplat să fiţi hărţuiţi într-un teambuilding?

Observator » Tehnologie » Top 5 mărci pentru căști wireless cu noise cancelling