Antena Meniu Search
x

Reţeaua Orange a picat din nou. Probleme pentru utilizatorii din Bucureşti

Reţeaua companiei Orange a picat, din nou, astăzi, pentru utilizatorii din Bucureşti. Clienţii nu au putut accesa serviciul de internet timp de aproximativ 15 minute, problemele fiind semnalate doar în Capitală.

de Redactia Observator

la 06.04.2019, 13:14

Reţeaua Orange a picat din nou. Probleme pentru utilizatorii din Bucureşti
Reţeaua Orange a picat din nou. Probleme pentru utilizatorii din Bucureşti - Arhivă

Reţeaua companiei Orange a picat, din nou, astăzi, pentru utilizatorii din Bucureşti.

Clienţii nu au putut accesa serviciul de internet timp de aproximativ 15 minute, problemele fiind semnalate doar în Capitală.

Problemele de la Orange vin la numai o săptămână după ce un alt blocaj a afectat milioane de utilizatori din întreaga ţară.

Pe 27 martie, milioane de clienţi Orange nu au avut semnal timp de aproximativ o oră după ce fibra optică a companiei a fost secţionată în trei judeţe.

"Au fost identificate 3 secționări ale rețelei de fibră optică în județele Bistrița-Năsăud, Brașov și Mehedinți. Două dintre secționări au fost simultane. Tehnicienii noștri au reușit să remedieze avaria cauzată de prima secționare și sunt în continuare pe teren. Serviciile încep să revină gradual la parametri normali de funcționare", au anunţat reprezentanţii Orange pe 27 martie.

Astăzi, clienţii din Bucureşti ai companiei au avut probleme în accesarea serviciului de internet timp de aproximativ 15 minute.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Tehnologie » Reţeaua Orange a picat din nou. Probleme pentru utilizatorii din Bucureşti