Pană de internet la nivel global. Numeroase site-uri importante au picat

De Redactia Observator.
Publicat: 08.06.2021, 13:43.
Actualizat: 08.06.2021, 14:02

Un număr mare de site-uri media și guvernamentale importante nu funcționează în prezent, inclusiv Guardian, Financial Times, Independent și New York Times. Site-ul guvernului britanic - gov.uk - este, de asemenea, picat. Cauza ar putea fi Fastly, un furnizor de servicii cloud, relatează Reuters. Au fost afectate și site-uri ca Amazon, CNN sau Netflix.

Pană de internet la nivel global. Numeroase site-uri importante au picat

Pană de internet la nivel global. Numeroase site-uri importante au picat

Profimedia

Mai multe întreruperi au lovit marți dimineață rețele de socializare, siteuri guvernamentale și de știri din întreaga lume. De vină ar fi o eroare la furnizorul de servicii de cloud din SUA - Fastly. Probleme au existat şi pentru utilizatorii Amazon, Spotify, PayPal şi Reddit, toţi întâmpinând dificultăţi la accesarea platformelor.

Fastly susține site-uri și aplicații de știri precum CNN, The Guardian, New York Times și multe altele. De asemenea, oferă servicii pentru Twitch, Pinterest, HBO Max, Hulu, Reddit, Spotify și alte platforme. Alte site-uri i importante, inclusiv Amazon, Target și site-ul guvernului britanic - Gov.uk - nu funcționează.

Netflix, pe lista site-urilor care au picat la nivel global

Citește și:

Tot în această dimineaţă oamenii au raportat probleme privind conectarea pe platforme de streaming precum Twitch sau Netflix. Mii de utilizatori au transmis că au întâmpinat dificultăţi în momentul accesării paginilor web.

Descarcă aplicaţia Observator News din Google Play sau App Store şi fii la curent cu ştirile momentului din România şi din lume.