Antena Meniu Search
x

Video Secretul pentru a avea succes pe TikTok. Chiar şi Armata României sau Ministerul Educaţiei au conturi cu sute de mii de urmăritori

TikTok este lider absolut când vine vorba de popularitate. Este cea mai descărcată aplicaţie din lume şi a reuşit să bată inclusiv Facebook. De ce? Conţinutul scurt este cheia. Nu degeaba, inclusiv instituţii ale statului, cum ar fi Armata sau Ministerul Educaţiei, au ales să îşi facă fiecare câte un cont. Cei care au milioane de urmăritori ne spun reţeta succesului care îi ajută să aibă şi câştiguri financiare.

Andreea Milea
de Andreea Milea

la 21.08.2021, 20:47

Vezi și

Armata României, Ministerul Educaţiei şi chiar DIICOT sunt doar câteva dintre instituţiile statului care au deja cont pe TikTok cu sute de mii de urmăritori. Nu este de mirare. Platforma, extrem de cunoscută mai ales în rândul tinerilor, a ajuns să bată inclusiv Facebook la numărul de descărcări. 

Mih Lovin, manager agenţie marketing: Video, interacţiune, durată scurtă, de multe ori educativă sau amuzantă. Nu trebuie să cânţi pe o scenă şi să te urmărească oamenii, este suficient să faci tik-tok-uri de la tine din casă. Ai posibilitatea cu adevărat să îţi schimbi viaţa. 

Drumul spre succes pe TikTok

Alex Trif a făcut asta. Are 18 ani şi aproape un milion de urmăritori. A început să facă TikTok de la 15 ani, dintr-o joacă şi acum este cel mai bun din România. Şi câştigă şi bani din joaca asta. 

Pe acelaşi subiect

Alex Trif, influencer: După o pauză am postat acest clip și a ajuns la 100 mii vizualizari. Acesta este video-ul. Peste câteva zile a urcat la peste 1 milion de vizualizări. Până la 80.000 de follow nu le-am zis nici părinţilor ce faceam, nici ei nu ştiau. Nu credeau, nu ştiau ce se întâmplă.

Ana face TikTok doar de un an şi are deja sute de mii de urmăritori. 

Ana Petcu, influencer TikTok: Mă axez foarte mult pe storytelling. Efectiv viața mea, ce mi se întâmplă, poate mă trezesc într-o zi nu am chef și fac niște glume pe tema asta. Și postez și lumea spune "a și eu am avut aceeași stare" și după dau share. 

Însă pentru a ajunge aici este nevoie de perseverenţă.

Mih Lovin, manager agenţie marketing: Nu este suficient să vrei, nu este suficient să ştii, este obligatoriu să faci. 

La finalul anului trecut, mult mai mulţi români au ales TikTok în locul platformei Instagram. 5,3 milioane de români aveau TikTok, şi doar 5 milioane erau pe Insta. La nivel mondial, 700 de milioane de oameni folosesc aplicaţia cel puţin o data pe luna. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă afectează schimbările bruşte de temperatură?

Observator » Tehnologie » Secretul pentru a avea succes pe TikTok. Chiar şi Armata României sau Ministerul Educaţiei au conturi cu sute de mii de urmăritori