Antena Meniu Search
x

Top 3 telefoane pentru cei mai creativi dintre creativi

Ești o persoană creativă sau lucrezi într-o industrie în care nu este loc de limite sau reguli, atunci când vine vorba de imaginație? Atunci rămâi până la final alături de noi, pentru că vei găsi acest articol mai mult decât util. Și știi de ce?

- fstudio

Ești o persoană creativă sau lucrezi într-o industrie în care nu este loc de limite sau reguli, atunci când vine vorba de imaginație? Atunci rămâi până la final alături de noi, pentru că vei găsi acest articol mai mult decât util. Și știi de ce? Pentru că ne concentrăm astăzi asupra unui topic mai puțin dezbătut pe net: cele mai bune telefoane mobile pentru spiritele creative.

O schiță desenată rapid cu S Pen-ul pe Galaxy Note 9 sau o poză cu un apus de neuitat, pe care să o treci prin câte filtre vrei până să ajungi la rezultatul dorit - pentru toate ZVÂC-urile tale creative există câte un telefon, de aceea, vrem să fim siguri că știi exact opțiunile pe care piața ți le pune la dispoziție, atunci când vrei să cauți un telefon la fel de creativ ca tine.

1. Samsung Galaxy Note 9

Găsește chiar acum un Samsung Galaxy Note 9 la cel mai bun pret și comandă online, pentru că este cel mai bun telefon mobil al anului, atunci când discutăm despre suportul creativ. Dacă ai impresia că pen-ul este un accesoriu demodat pentru un smartphone în 2018, atunci ar fi bine să te joci puțin cu acest tool într-un magazin de telefoane mobile, desenând exact în culorile pe care ți le dorești, aplicând puncte diferite de presiune pentru linii mai groase sau mai subțiri, folosind în tot acest timp aplicația pentru desen Penup, ce vine deja instalată pe telefon.

2. Huawei P20 Pro

Multi spun ca Huawei este de departe cel mai bun smartphone produs vreodată de producătorul chinez, fiind totodată un suport excelent pentru cei care lucrează în industriile creative. De ce spunem asta? În primul rând, sistemul de camere ( 3 X lentile Leica + senzor foto de 40 MP) îți permite să spargi absolut orice barieră, atunci când cauți cadrul ideal sau lumina perfectă pentru o poză. Mai mult decât atât, ecranul său de 6.1” îți lasă suficientă libertate pentru a vedea în detaliu absolut orice schiță, orice ilustrație, orice poză pe care o faci.

3. iPhone XS Max

Făcând parte din ultima generație de flagship-uri lansate în acest an de Apple, iPhone XS Max vine cu un display uriaș de 6.5” ce însumează numai puțin de 3 milioane de pixeli. Scurtă referință: iPad Mini, lansat de americani în 2012, venea cu un display de 7.9”. Putem spune pe bună dreptate că Apple a înlocuit cel mai mic iPad pe care l-au produs vreodată cu cel mai mare iPhone lansat în mai mult de 10 ani. Asta pentru ca tu să te bucuri de un suport excelent, care să susține absolut orice acțiune pe care o ai, într-o direcție creativă. Procesorul Bionic A12 permite o randare mult mai rapidă a fotografiilor, așa că fii liniștit, pentru că poți lucra de pe XS MAX la fel de bine ca de pe un laptop.

Este minunat să te poți bucura oricând de un suport excelent pentru ideile tale îndrăznețe! Noi credem că indiferent de alegerea pe care o faci - Samsung Galaxy Note 9 / Huawei P20 Pro / iPhone XS Max - vei avea parte absolut uluitoare, indiferent de modul în care vrei să îți pui creativitatea la treabă!

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Credeţi că se vor înmulţi atacurile urşilor în România?

Observator » Tehnologie » Top 3 telefoane pentru cei mai creativi dintre creativi