Antena Meniu Search
x

Video Alternativă pentru a scuti drumul până la mare. Plajele din România preferate de tot mai mulţi turişti

Alternativa perfectă pentru litoral, la Lacul Sărat: piscine şi plaje private. Mai curate și mult mai bine amenajate, cu șezlonguri sau baldachine, muzică în surdină și mâncare şi băutură la discreție! Acestea sunt alegerea perfectă pentru o zi toridă de vară. 

Alexandra Marin
de Alexandra Marin

la 01.07.2022, 17:58

Vezi și

Pentru toţi cei care nu vor să bată ore întregi pe drumul spre litoral, dacă pleacă din Bucureşti într-o zi aglomerată, dar cu toate acestea doresc să stea la soare, varianta ideală este o plajă privată. Aceasta poate fi amenajată fie lângă o piscină sau într-un resort ori holtel, fie pe malul unui râu sau al unui lac. Un astfel de loc se află pe malul Lacului Sărat de lângă Brăila. 

Avantajele unei plaje private. Alternativă pentru litoralul românesc

Plajele private sunt preferate de tot mai mulţi turişti din mai multe considerente, în primul rând de cei care vor să fie mai discreţi sau nu vor să meargă într-o zonă cu plajă publică. de asemenea, mulţi vor să aibă aproape un pool bar sau alte beneficii - un jacuzzi ori o zonă de wellness cu masaj. Este o variantă ideală şi pentru familiile cu copii, pentru că de obicei, pe lângă aceste plaje private sunt amenajate zone speciale pentru cei mici. În principal, motivul pentru care turiştii aleg o astfel de plajă este acela că este mult mai aproape decât litoralul.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Reuşiţi să ţineţi cel mai aspru şi mai lung post din an, care a început astăzi?

Observator » Travel » Alternativă pentru a scuti drumul până la mare. Plajele din România preferate de tot mai mulţi turişti