Antena Meniu Search
x

"Bijuteria europeană" care a fascinat o turistă. E aproape de România: "O priveliște incredibilă. Pur și simplu uimitoare"

O turistă a rămas șocată de frumusețea unei destinații din Europa. Deși a călătorit în multe țări, femeia spune că aceasta este cu siguranță cea mai spectaculoasă, cu mâncare ieftină și plaje frumoase. 

de Maria Dogaru

la 17.06.2024 , 15:50

"Bijuteria europeană" care a fascinat o turistă. E aproape de România
"Bijuteria europeană" care a fascinat o turistă. E aproape de România - Profimedia

Deși a călătorit în 12 țări, femeia susține că Muntenegru este o bijuterie europeană și cu siguranță este favorita ei. Ea sugerează că acest loc paradisiac este adesea trecut cu vederea chiar dacă este „uimitor”, potrivit Mirror

Em a făcut o excursie de nouă zile în țara balcanică și a fost complet uluită de plajele, cultura și localnicii prietenoși din Muntenegru. Ea și-a împărtășit întreaga experiență pe TikTok. 

Locul de vis din Europa

Articolul continuă după reclamă

„Am petrecut prima săptămână în acest Airbnb din Budva. Am avut o priveliște incredibilă și întreaga săptămână a fost pur și simplu uimitoare. Am petrecut tot timpul explorând, mâncând înghețată și înotând în mare în fiecare zi", povestește femeia. 

Pe acelaşi subiect

Ea a susținut că plaja Mogren era de departe cea mai bună, cu ape incredibil de limpezi și o rută în apropiere către orașul vechi. 

Când a vizitat orașul vechi, Em a descoperit și o mulțime de feluri de mâncare, la un preț foarte accesibil. Pentru o cină mai luxoasă, ea a recomandat un restaurant numit Jadran, care are vedere la port, dar a subliniat că există și locuri în care poți mânca preparte foarte gustoase cu doar câțiva euro. 

„Ne-a plăcut să ne plimbăm prin orașul vechi și puteți merge pe aceste ziduri vechi ale orașului. O felie de pizza e 3 euro”, povestește pe TikTok femeia. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like | 3 voturi
Întrebarea zilei
Aţi fost nevoit să apelaţi la terapie, pentru copilul vostru, în adolescenţă?
Observator » Travel » "Bijuteria europeană" care a fascinat o turistă. E aproape de România: "O priveliște incredibilă. Pur și simplu uimitoare"