Antena Meniu Search
x

Video Cât costă un sejur de Rusalii în cel mai vizitat sat din Maramureş. Rob și Elise au venit tocmai din Olanda în ținutul de basm din nordul țării

Dacă la mare tarifele încântă turiştii, în Maramureş, însă, obiceiurile par să se schimbe. În acest an, cu o săptămână înainte de Rusalii, ținutul de basm din nordul țării pare că va fi gol de marea sărbătoare. În cea mai căutată destinație de vacanță, satul tradițional Breb, sunt unități de cazare care abia au jumătate dintre locurile de cazare ocupate. 

Simona Vasiac
de Simona Vasiac

la 17.06.2024 , 09:16

Într-o pensiune tradițională din Breb s-au ocupat doar jumătate dintre locurile de cazare. Turiștii care vor ajunge la final de săptămână sunt din București și Constanța.

Ileana Bozai, administrator pensiune: Nu ne facem griji pentru că ne mai odihnim ca să avem putere pentru lunile iulie şi august când avem foarte mulţi. 

Turiştii străini, cuceriţi de Breb, cel mai vizitat sat din Maramureş

Vezi și

Farmecul satului tradițional maramureșean îi lasă fără cuvinte, în această perioadă a anului, pe turiștii străini. Ulițele pietruite, mâncarea, dar și ospitalitatea şi-au câștigat locul și în inima lui Rob și Elise, doi prieteni veniți tocmai din Olanda. 

Pe acelaşi subiect

Elise, turistă Olanda: E foarte frumos şi, în special, toţi oamenii sunt foarte prietenoşi. Te simţi binevenit. Este pentru prima dată de când sunt aici, dar şi pentru câteva zile sunt atât de multe lucruri de văzut. Cred că ar fi drăguţ să vizitez şi în alte anotimpuri. 

Rob, turist Olanda: Pentru mine e pentru a doua oară, dearece am mai fost deja în aprilie. E frumos, e mic, e tradiţional. Oamenii sunt foarte drăguţi.

Pentru sejurul de Rusalii costul unui pachet turistic este de 350 de lei/noapte/cameră, iar turiştii au parte de demipensiune.

Contra cost, pot face plimbări cu trăsura trasă de cai sau pot avea parte și de seri cu ceterași.

Ți-a plăcut acest articol?

Like | 4 voturi
Întrebarea zilei
Aţi fost nevoit să apelaţi la terapie, pentru copilul vostru, în adolescenţă?
Observator » Travel » Cât costă un sejur de Rusalii în cel mai vizitat sat din Maramureş. Rob și Elise au venit tocmai din Olanda în ținutul de basm din nordul țării