Antena Meniu Search
x

Video Castelul Cantacuzino, și mai popular după "Wednesday". Turiștii recunosc încântați cadre din serial

Drumurile turiştilor duc şi la munte, nu doar la mare în acest weekend. Iar unul dintre locurile care devin tot mai populare este Castelul Cantacuzino din Buşteni, mai ales după ce a fost decorul în care s-a filmat serialul "Wednesday".

Claudiu Loghin
de Claudiu Loghin

la 12.08.2023, 13:51

Vezi și

”Castelul Cantacuzino este unul dintre locurile cu cele mai frumoase priveliști de pe Valea Prahovei. Am recunoscut aici locuri și cadre din serialul Wednesday. Castelul a fost construit începând cu 1901, iar construcția a durat în jur de 5 ani. Un an și jumătate a durat, apoi, mobilarea”, spune Claudiu Loghin, reporter Observator.

Vizită la Castelul Cantacuzino din Bușteni

”Este un castel ridicat la dorința prințului Grigore Cantacuzino, supranuit Nababul. E făcut cu piatră cioplită pe exterior și cărămidă pe interior. La Bușteni este o zi minunată și este un loc cu adevărat frumos. Iar mulți turiști nu vin aici doar pentru lecția de istorie și arhitectură pe care o oferă, ci și pentru a recunoaște cadre din serialul Wednesday”, adaugă Claudiu Loghin, reporter Observator.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Când ţineţi post negru, renunţaţi inclusiv la apă?

Observator » Travel » Castelul Cantacuzino, și mai popular după "Wednesday". Turiștii recunosc încântați cadre din serial