Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Video Cum arată o zi de distracţie în natură, cu familia. Şi părinţii, dar şi cei mici s-au aventurat pe trasee palpitante

Parcurile tematice din Gura Humorului continuă să fie destinaţia preferată a familiilor care doresc să se bucure de distracţie şi relaxare. Cei care au ales o astfel de ieşire în natură au primit doza de adrenalină după ce s-au aventurat pe tiroliană sau au ales să se caţăre în copaci.

de Angela Bertea

la 29.07.2024 , 08:26

Ce poate fi mai frumos în vacanţa de vară decât o duminică petrecută în familie într-un parc de aventură? Iar parcul de agrement Ariniş din Gura Homorului este destinaţia perfectă unde poţi îmbina utilul cu plăcutul.

Distracţie în familie la parcul tematic

"Sunt trasee de căţărare, cu diverse jocuri, cu tiroliene pe parcursul traseelor şi multe alte elemente de distracţie. Siguranţa este de sută la sută pentru că avem un sistem de asigurări care nu se deschid în acelaşi timp amândouă şi nu există niciun pericol", spune Ionuț Căilean, administrator parc de aventură.

Vezi și

Cu toate astea meseria de părinte este extrem de dificilă, mai ales că micuţii sunt neînfricaţi. "De pe margine noi avem emoţii mult mai mari decât fata. Este şi prima dată. Practic, adrenalina noastră este de două ori mai mare decât la fată", mărturiseşte un tată.

Pe acelaşi subiect

Iar activităţile sunt pentru toate vârstele. "Avem o gamă largă de activităţi sportive şi creative în acelaşi timp. E o diversitate foarte largă, in ultimii ani s-au dezvoltat o grămadă de activităţi. Încearcă de toate, de exemplu, tir cu arcul, care este un sport olimpic, avem paintball, avem airsoft, avem carusele, tot felul de activităţi", arată Raluca Chirap, administrator zonă agrement.

Şi ce merge mai bine după o tură de distracţie şi adrenalină, dacă nu o masă copioasă? "Pot lua la noi masa, pot servi cârnăciori. Totul vine din producţie proprie. O îngheţată, se pot răcori. Cu un suc rece, cu o limonadă rece pe care o să o fac acum", spune Ştefan, administrator terasă.

La aproape 30 de km distanță, în Câmpulung Moldovenesc, un alt parc tematic şi-a deschis recent porţile şi îşi aşteaptă vizitatorii într-o lume de poveste. Iar peisajul de la poalele Rarăului se completetază perfect cu celelalte activităţi. "Caiace, hidrobiciclete, tir cu puşca, tir cu arcul, trambulina boungie, traseu de aventură în copaci şi tiroliană", arată Adriana Horia, director complex turistic.

Parcul Tematic din Câmpulung Moldovenesc poate fi vizitat zilnic între orele 10:00 – 18:00.

Angela Bertea Like

Curioasă din fire, îmi place să pun întrebări și să obțin răspunsuri. Pe unele le obțin mai ușor și repede, pe altele mai dificil. Dar, îmi place și să insist, ceea ce mă conduce spre ceea ce vreau să obțin.

Întrebarea zilei
Aţi putea să vă îndepliniţi sarcinile de serviciu într-un interval de lucru mai scurt?
Observator » Travel » Cum arată o zi de distracţie în natură, cu familia. Şi părinţii, dar şi cei mici s-au aventurat pe trasee palpitante