Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Video Minivacanţa de Sfânta Maria. Staţiunile din Băile Felix se întrec în oferte avantajoase. Cât costă un sejur de trei nopţi

Mai sunt mai puţin de trei săptămâni până la minivacanţa de Sfânta Maria, dar nu este prea devreme pentru planuri şi oferte. La Băile Felix, staţiunile se întrec în pachete care mai de care mai atractive, iar turiştii se înghesuie să-şi rezerve un loc pentru a nu rămâne pe dinafară. Şi cum suntem în toiul verii, oamenii au profitat din plin de vremea bună, şi au furat startul distracţiei. Petrecerile cu spumă sau deliciile culinare au fost nelipsite şi în acest sfârşit de săptămână.

de Redactia Observator

la 28.07.2024 , 09:03

La Băile Felix a fost o adevărată nebunie weekendul acesta, iar imaginile vorbesc de la sine. Sute de turişti au profitat de timpul liber şi de vremea bună şi au dat frâu liber distracţiei. Indiferent de oră, marea îmbulzeală s-a dat la petrecerile cu spumă, ori la bazinele cu apă termală.

"E foarte frumos. Ne- plăcut foarte multe. De asta am şi venit în weekend, că ştiam că se face iar.

Foarte frumos. Copiilor le place, şi mie îmi place, mi-a intrat un pic în ochi, dar e foarte frumos.

Vezi și

Noi am venit pentru relaxare relaxare, pentru sufletul nostru. Să ne încărcăm bateriile", spun turiştii. 

Pe acelaşi subiect

Şi cum în acest sfârşit de săptămână distracţia a fost cuvântul de ordine, turiştii s-au gândit că nu este prea devreme să-şi facă planuri şi pentru minivacanţa de Sfânta Maria. Iar pensiunile au venit în întâmpinare lor cu oferte care mai de care mai atractive.

"Avem un grad de ocupare de 95%. Preţul unei camere la momentul de faţă este 850 de lei, cu un sejur de trei nopţi, însă cei care au ales să-şi cumpere mai devreme pachetul, au profitat de i reducere di 15%", spune Gabriel Dumitru, administrator pensiune.

La un alt complex balnear de patru stele, cele 300 de camere au fost rezervate aproape în totalitate, iar din pachetele pregătite pentru turişti nu vor lipsi surprizele culinare.

"Am avut şi un early booking, unde putreau să beneficieze de un discount de 20%, în acest moment, pot beneficia de un discount de 10%, dar mai avem foarte puţine locuri.​ Anul acesta le-am pregătit multe surprize plăcute. În ziua de Sfânta Maria le vom organiza un prânz tradiţional, aici în curtea hotelului. Avem un DJ care mixează şi va fi şi o horă în bazin", spune Dumitru Fechete, director complex balnear.

Tarifele pornesc de la 1.200 de lei de persoană şi includ accesul la cele 20 de piscine, la zonele de SPA, Aquapark, plus trei mese pe zi. Astfel, peste 7.000 de turiști îşi vor petrece minivacanța de Sfânta Maria în stațiunea balneară.

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Aţi putea să vă îndepliniţi sarcinile de serviciu într-un interval de lucru mai scurt?
Observator » Travel » Minivacanţa de Sfânta Maria. Staţiunile din Băile Felix se întrec în oferte avantajoase. Cât costă un sejur de trei nopţi