Antena Meniu Search
x

Video Destinaţia de poveste din România, râvnită de Paşte. Cazările sunt aproape epuizate, deşi un sejur ajunge până la 3.500 de lei

Clisura Dunării este un loc de poveste, perfect pentru a petrece vacanţa de Paşte. Multe pensiuni sunt ocupate în totalitate, însă cine mai prinde un loc, trebuie să ştie că va fi întâmpinat de gazde cu bucate tradiţionale, drumeţii sau plimbări pe Dunăre. Un astfel de sejur ajunge să coste chiar şi 3.500 lei. 

de Redactia Observator

la 28.04.2024, 07:31

Vezi și

Mai e doar o săptămână până la venirea sărbătorilor pascale, iar pregătirile în Clisura Dunării sunt în toi. Reprezentanţii pensiunilor îi aşteaptă pe turişti cu ce au mai bun. 

Octavian Leca, reprezentant pensiune: Preparatele cu care ne-am pregătit pt ei sunt cele tradiţionale de Paşti cum ar fi: pasca, drobul, tradiţionala ciorbă de miel şi plus preparate din zona cum ar fi borşul de peşte. Turiştii noştri se vor putea bucura flumuseţea dunării, de croaziere cu barca , de vizitarea monumentelor istorice şi ale reuinelor cetăţiilor care se află în zona noastră.

De ce facilităţi beneficiază clienţii

Cei, care doresc să se relaxeze în aceste zile de sărbătoare, au la dispoziţie centre spa, iar copii au parte de ateliere de creaţie. 

Pe acelaşi subiect

Florentina Muchitsch, reprezentant pensiune: Oaspeţii noştri vin de vineri şi îi vom întâmpina cu mic, cu mare, cu ţuică de smochine şi cu pâine caldă apoi vor participa îmrepună la un atelier de creaţie, încondeiem ouăle 

Marius Balica, reprezentant pensiune: Au acces la centru spa, adică tot ce înseamnă piscină, saună uscată, umedă. toate sunt incluse în preţul camerei. Am plecat cu tarifele de 600 lei/noaptea, minim trei nopţi a fost pachetul de 1.800 şi sunt full.

De departe, cea mai mare atracţie turistică în Clisura Dunării este chipul lui Decebal, sculptat în piatră. Însă cine ajunge aici nu trebuie să rateze plimbarea cu barca. O astfel de experienţă costa 55 de lei, iar turiştii sunt duşi în punctele cheie ale Clisurii, turul cuprinzând şi vizita peşterilor din zonă.

Ți-a plăcut acest articol?

Like | 1 vot
Întrebarea zilei

Sunteți de acord ca evazioniștii sub 1 milion de euro să scape de închisoare dacă dau banii înapoi?

Observator » Travel » Destinaţia de poveste din România, râvnită de Paşte. Cazările sunt aproape epuizate, deşi un sejur ajunge până la 3.500 de lei