Antena Meniu Search
x

Video Singura staţiune de pe litoral cu grad de ocupare 100% de 1 Mai. Cazarea, 500 de lei pe noapte

Distracţia de 1 Mai a intrat puţin la apă. Din cauza vremii, cu doar câteva zile înainte de minivacanţă, găseşti locuri de cazare, iar cluburile de fiţe din Mamaia încă mai au mese libere. Vama Veche este singura staţiune care se poate lăuda cu un grad de ocupare de 100%. 

de Redactia Observator

la 25.04.2024, 19:51

Vezi și

E relaxarea dinaintea zilelor pline de distracţie de 1 Mai. Şi turiştii încă nu s-au hotărât dacă merg, aşa cum cere tradiţia, la mare. 

Dragoș Răducanu, președinte FPTR: 1 Mai este evenimentul când oamenii îşi fac rezervările din maşină, de pe autostradă. Dacă este vremea bună, este soare, pleacă la mare. 

Cum va fi vremea pe litoral de 1 Mai

Andreea Filip, reporter Observator: Vacanţa vine cu temperaturi de până la 20 de grade Celsius, dar vremea este schimbătoare. Pe 1 Mai vom avea soare, însă doar în prima parte a zilei. Spre seară, ar putea ploua și vântul va bate mai tare, arată prognoza actuală. De nori nu scăpăm nici în următoarele zile libere, dar măcar șansele de ploaie se reduc. În weekendul de Paște, vom avea parte 18 grade Celsius.

Pe acelaşi subiect

Până acum, 20 de mii de rezervări au fost făcute în unităţile clasificate de pe litoral. Alţi 15 mii de turişti au optat pentru apartamente. Ca în niciun an, în cluburile de fiţe din Mamaia încă mai găseşti mese libere. Asta deşi intrările sunt mai ieftine decât anul trecut.

Oana Boiță, reprezentantă local: Cele mai multe rezervări începi de luni.

R: Ce le oferiţi celor care vin de 1 Mai?

Oana Boiță, reprezentantă local: Distracţie, voie bună şi supa beţivului, bineînţeles. 

Turiştii care se hotărăsc în ultima clipă să dea o fugă la mare de 1 Mai au de unde alege cazare.

Singura staţiune plină

Liviu Ancu, reprezentant hotel: Îi aşteptăm de 1 Mai cu distracţie, cu muzică, avem programe speciale de divertisment. Cu bere, cu mici, cu grătare. Avem un grad de ocupare de aproximativ 70%.

Doar Vama Veche are deja toate locurile de cazare rezervate.

Andrei Mircea, administrator hotel: La noi e tot timpul plin că e normal. 

Florina, reprezentantă local: Vama Veche este o staţiune pentru toată lumea. Trebuie să ne simţim bine. Atât noi, cei care suntem aici la muncă, cât şi cei care vin să se distreze. 

O cameră dublă în minivacanţa de 1 Mai porneşte de la puţin peste 100 de lei pe noapte în Eforie Sud şi poate ajunge până la peste 300 de lei la un hotel de patru stele din Eforie Nord. În Mamaia şi Vama Veche, o cameră la un hotel de 4 stele, respectiv un apartament se închirează cu 500 de lei pe noapte. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Unde vă petreceţi Sfintele Paşti?

Observator » Travel » Singura staţiune de pe litoral cu grad de ocupare 100% de 1 Mai. Cazarea, 500 de lei pe noapte