Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Video Dinozaurii au luat cu asalt Valea Lotrului. Personaje din Epoca de Gheaţă, Flintstones sau Transformers au prins viaţă într-un parc de distracţii

O nouă atracţie pe Valea Lotrului, înzestrată oricum cu trasee şi cascade naturale spectaculoase. Un parc cu dinozauri animatronici, personaje din Epoca de Gheaţă, Flintstones sau Transformers a prins viaţă în zonă. 

de Diana Speretoiu

la 26.08.2024 , 21:02

O atmosferă de basm a prins contur, de câteva luni, în mica localitate Mălaia, de pe Valea Lotrului.

Povestea începe cu Epoca de Gheaţă, unde turiştii fac cunoştinţă cu îndrăgizele personaje din Ice Age. Fred Flintstone e următoarea vedetă. Iar mai departe, aleile pietruite duc turiştii într-o zonă şi mai spectaculoasă, cu dinozauri la tot pasul şi roboţi din Transformers.

"Majoritatea dinozaurilor sunt animatronici. Avem exponate care nu sunt animatronice. T-Rexul acesta mare are 12 metri lungime cu patru metri înălţime.  Este cel mai mare din parcul nostru, cel mai interactiv", spune administratorul parc.

Vezi și

Dinozaurii au luat cu asalt Valea Lotrului

Pe acelaşi subiect

Pe mai bine de 15 mii de metri pătraţi se întinde parcul dinozaurilor în locul unei foste fâneţe. Ideea i-a aparţinut lui Ovidiu, care a vrut o atracţie în plus în comuna sa natală, pe lângă peisajele naturale frumoase. Deja mii de oameni au aflat de locul de poveste pe care l-a creat şi pe care vrea să-l extindă din toamnă.

"Din dorinţa de a aduce mai mulţi oameni în zonă, din dorinţa de a-i ţine mai mult la noi, la Mălaia. Primeam telefoane, ce avem de făcut la Mălaia, ce facem... oamenii dezamăgiţi că nu aveam multe variante să le dăm. Avem o cascadă, cascada Scoruş în zonă şi cam atât. E cuminte! Nu muşcă, nu... E blând cu oamenii", spune Ovidiu Deaconescu, administrator parc.

Dinozaurii care se mişcă şi scot sunete nu lasă doar copiii cu gura căscată. Fascinaţi sunt şi adulţii în toată firea.

În pădure, lângă râu, turiştii se pot bucura de răcoare şi relaxare în hamacele suspendate între copaci. Biletul de intrare costă 30 de lei, iar pentru copiii peste trei ani, tariful este redus cu 10 lei. Parcul poate fi vizitat în fiecare zi. 

Diana Speretoiu Like

Când mă întreabă cineva de unde sunt, îmi place să răspund mereu: De acasă de la Brâncuși! Sunt Diana Speretoiu. Din Gorj. Aduc în prim plan tot ce e mai frumos, dar și ce e nedrept, ne revoltă, ne șochează.

Întrebarea zilei
Aţi putea să vă îndepliniţi sarcinile de serviciu într-un interval de lucru mai scurt?
Observator » Travel » Dinozaurii au luat cu asalt Valea Lotrului. Personaje din Epoca de Gheaţă, Flintstones sau Transformers au prins viaţă într-un parc de distracţii