Antena Meniu Search
x

Video Dragostea pluteşte în aer: Inimioare, trandafiri, şampanie în cameră. Hotelierii de la malul mării se întrec în oferte de Ziua Îndrăgostiţilor

A mai rămas doar o săptămână până la Ziua Îndrăgostiţilor, iar Dragobetele şi 1 Martie nu sunt departe. Aşa că hotelierii de la malul mării au pregătit deja pachete speciale pentru aceste ocazii. Preţurile sunt pentru toate buzunarele, iar ofertele includ, pe lângă cazare şi cină romantică, acces la spa, piscină şi saună sau diferite tratamente şi masaje. 

Andreea Filip
de Andreea Filip

la 06.02.2022, 21:00

Vezi și

Inimioare, trandafiri, luminiţe şi şampanie în cameră. Aşa sunt aşteptaţi turiştii de Ziua Îndrăgostiţilor la mare. Hotelierii de pe litoral au pregătit tot felul de surprize pentru îndrăgostiţi.

Elena Draghici, șef recepție hotel 4 stele: Avem un pachet de 2 nopţi cu preţuri pornind de la 530 de lei, sejurul ce include cazare în cameră superioară, o cină romantică, 10% discount la restaurant, aranjament romantic în cameră şi alte surprize.

Hotelul are pachet şi de o noapte pentru Ziua Îndrăgostiţilor, preţul pentru acesta pornind de la 350 de lei. La un alt hotel de 4 stele din Mamaia, pachetul costă 1.290 de lei si conţine 2 nopţi de cazare, cină romantică, acces la spa, masaj de relaxare şi reduceri la tratamente şi terapii. De pe lista de răsfăţ nu lipsesc, bineînţeles, nici preparatele culinare alese.

Sorin Petcu, manager hotel 4 stele: Un meniu franţuzesc cu brânzeturi franţuzeşti, o pulpă de raţă confiată, un desert pe bază de ciocolată şi îngheţată, şampanie.

Pe acelaşi subiect

Momente pline de romantism la răsărit

Şi cum cele mai frumoase şi romantice amintiri de la mare se scriu la răsărit de soare, turiştii pot face o plimbare pe plajă de dimineaţă, să admire soarele ieşind din mare.

Cristian Barhalescu, agenție de turism: Vremea este una bună şi cu singuranţă şi de Sfântul Valentin va merita să vină la mare să se bucure de experienţele de aici.

Ofertele pe litoral vor continua toată luna şi nu numai, mai ales că urmează Dragobete, 1 şi 8 Martie. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Travel » Dragostea pluteşte în aer: Inimioare, trandafiri, şampanie în cameră. Hotelierii de la malul mării se întrec în oferte de Ziua Îndrăgostiţilor